HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu programlar herkese lazım

İşte herkesin sahip olması gereken o programlar...

Bu programlar herkese lazım

Bazı programlar var ki onlarsız gerçekten yapamıyoruz. Örneğin YouTube'ta dinlediğimiz bir müziği bilgisayarımıza atmamıza yarayan programlar milyonlarca kullanıcıdan da yoğun ilgi görüyor. İşte herkesin sahip olması gereken o programlar... (Chip Online)


SUPER

Yanlış formatta bir video veya müzik dosyanız mı var? Simplified Universal Player Encoder & Renderer (Basitleştirilmiş Evrensel Oynatıcı Kodlayıcı ve Dönüştürücü), yani kısa adıyla SUPER, dönüştürmede dünya şampiyonu.


Recuva

Dikkatsiz bir tıklama ve seçili fotoğraflarınızın hepsi silindi! Sorun değil çünkü Recuva silinen dosyalarınızın hepsini geri getirebiliyor.


SuperOneClick

SuperOneClick, Android telefonları root yapma işlemini kolaylaştırıyor. Her cihazda başarılı olamayabiliyor ama genelde işini yapıyor.


Spybot

İstenmeyen reklamlar veya casus yazılımlar, bilgisayar kullanma keyfinizi bozup zaman kaybına yol açabilirler. Böyle durumlarda Spybot yardımınıza koşuyor.


CCleaner

Windows'unuzu ve yüklenmiş olan programları ek bir programa gereksinim duymadan birkaç saat içinde temizleyebilirsiniz. Ya da isterseniz CCleaner'ı yükleyip tek bir tıklamayla da halledebilirsiniz.


Video DownloadHelper

Bu Firefox eklentisi müzik, fotoğraf ve hepsinden önce de videoları hızlıca ve doğrudan web sayfasından indiriyor.


AxCrypt

Windows'un içerik menüsüne mükemmel şekilde uyum sağlayan AxCrypt, kullanımı kolay bir şifreleme programı.


NetSetMan

Birçok kullanıcı ağ ayarları ile girdikleri savaşta çok çabuk pes eder. NetSetMan ağdaki tüm ayarları merkezi olarak bir araya getiriyor.


Ant Renamer

Windows'da dosya isimlerini birkaç tıklamayla değiştirmek mümkün. Fakat eğer önünüzde koca bir dosya dağı varsa bu iş zaman kaybına dönüşür. Bu durumda Ant Renamer işinizi görecektir.


PDFCreator

Her PC kullanıcısının er geç bir PDF dosyası oluşturması gerekir. PDF Creator bunu zahmetsiz olarak gerçekleştiriyor.


Free YouTube to MP3 Converter

YouTube'da hoş bir müzik videosu gördünüz ve MP3 olarak indirmek istiyorsunuz. Free YouTube to MP3 Converter, müzik parçasını videonun içinden alıp MP3 formatına çeviriyor.


VLC Media Player

Bilgisayarda video izlemek hoş bir şey; bir de format sorunları olmasaydı... VLC Media Player video formatlarının çoğunu oynatabilen güvenilir bir araç.


Skype

Arkadaşlarla veya ailenizle iletişim kurmak için geliştirilmiş en iyi araçlardan birisi herhalde Skype'tır. Program sayesinde sesli, yazılı ve videolu görüşme yapmak mümkün.


TeamViewer

PC sorunları yaşayan bir insana telefonda yardımcı olmak çok zor. Aynı şekilde yardıma ihtiyacınız olduğunda telefonda derdinizi anlatmak da öyle. TeamViewer sayesinde iki bilgisayar arasında özel bir ağ kurabilir ve sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz.


Dropbox

Dropbox'tan önce de, çok zahmetli de olsa dosya paylaşımı yapıyorduk. Mesela posta kutumuza kocaman ek dosyalar geliyordu. Dropbox, hızlı ve sorunsuz bir şekilde dosya paylaşmanızı sağlıyor.


Evernote

Dosya paylaşımı için Dropbox neyse, not almak için de Evernote o. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi not alın ve istediğiniz her yerden erişin.


Speedfan

Masa üstü ve diz üstü bilgisayarlarda karşılaşılan en büyük sıkıntılardan birisi de gürültülü fanlardır. Speedfan ile bu sorunu hızlı ve güvenilir bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.


CPU-Z

Bilgisayarınızda tam olarak hangi donanımlar bulunmakta? Windows'ta bu bilgilerin toplanması zaman alabilir. CPU-Z ile tek bir tuşa basarak her şeyi görebilirsiniz.


Spotify

İnternet üzerinden müzik dinlemenin en iyi yollarından biri Spotify. İstediğiniz her şarkıyı bulabilir, yeni sanatçılarla tanışabilirsiniz.


Calibre

Eğer elinizdeki e-kitabın formatı okuyucunuzla uyumlu değilse, Calibre onu doğru yola sokacaktır.


StreamTransport

Medya kütüphaneleri harika şeyler ancak sadece çevrimiçi kullanılabiliyorlar ve belli bir süre sonra mevcut paylaşımlar kayboluyor. StreamTransport videoları medya kütüphanelerinden doğruca bilgisayarınıza indiriyor.


Classic Shell

PC'nizde Windows 8 var fakat eski Başlat menüsünü özlüyorsunuz. Bu durumda Classic Shell size yardımcı olacaktır.


Free M4a to MP3 Converter

Apple ne yazık ki genellikle kendi yolundan gitmeyi tercih ediyor. Bu özellikle iPhone veya iPod'da kullanılan formatlar için geçerli. AAC dosyalarını MP3'e çevirmek isteyenler, Free M4a to MP3 Converter ile güçlü bir yardımcı elde etmiş olacak.


VirtualBox

Teknik konularla ilgilenen bir kullanıcı değilseniz bile bir sanal bir makine işinize yarayabilir. Örneğin, fazla zahmete girmeden ve sisteminizi tehlikeye atmadan yığınla farklı yazılımı deneyebilirsiniz.


Revo Uninstaller

Eğer programlar bilgisayarınızdan kaldırılmayı reddediyorsa, Revo Uninstaller yardımcı olacaktır.


KeePass

Her şey için tek bir güçlü şifre mi, yoksa değişik hizmetler için on zayıf şifre mi? Bu soruya cevap vermeye çalışmak yerine, KeePass gibi bir şifre yöneticisi kullanmanız daha iyi olur.


HP USB Disk Storage Format Tool

HP USB Disk Storage Format Tool sayesinde USB belleklerin kullanılamayan kısmı da tekrar elinize geçecek.


TinyPic

TinyPic, yüksek kaliteli fotoğrafların ölçeğini küçültmekte işinize yarayacak kullanışlı bir program.


WirelessKeyView

Kablosuz ağ bağlantınızın şifresini kaybettiniz ve hiçbir yerde bulamıyorsunuz: WirelessKeyView yardımcı olacaktır.


NirLauncher

          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler