HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç yıldızların servetleri

Hollywood’daki ünlülerin ne kadar zengin olduklarını bilmeyenimiz yok.

Genç yıldızların servetleri

Hollywood’daki ünlülerin ne kadar zengin olduklarını bilmeyenimiz yok. Siz bir de daha çok küçük yaşlarda çok zengin olan ünlü çocuklarımıza bir bakın. O kadar zengin olmayı bir kenara bırakın bir de buna çok küçük yaşlarda sahip olduğunuzu hayal edin. Evet haklısınız hayali bile uzak geliyor! Peki şimdi olaya farklı bir açıdan bakalım işte sorunuz züğürdün çenesi zenginin başını ağrıtır mı sizce?


10 - Rihanna

Rihanna kesinlikle zengin hem de çok! Zaten niye olmasın ki . Daha 21 yaşında olmasına rağmen albümü 12 milyondan fazla satan ve müzik listelerinde 4 kez 1. sıraya yerleşen birinin zengin olmadığını düşündünüz mü hiç? Şuanda Nike, Covergirl, Clinique ve Guci gibi öenmli markalarla da anlaşması bulunan ünlü yıldızın dedikodulara göre şuanda banka hesabında sadece 20.000$ ‘ı bulunuyormuş( çünkü tüm albümlerini kendisi finanse ediyor). Dedikodular doğru ya da yanlış . Biz Rihanna’nın kesinlikle zengin olduğunu düşünüyoruz. Sizce?


9 - Hilary Duff

2008 yılında Forbes dergisinin belirlediği en zengin ünlüler sıralamasında 5 milyon dolarlık serveti ile 8. sıraya yerleşen Hilary Duff bu ünvanını oyunculuk ve şarkıcılık yaparak kazandı. İlk kariyerine bir Disney show’u olan ve daha sonra filmi çekilen “Lizzie Mcguire” ile başlayan Duff , daha sonra Bir Sinderella’nın Hikayesi filmiyle yükselişine devam etti. Daha sonra da her Hollywood yıldızı gibi müzik endüstrisine girmiş ve albümleri 13 milyondan fazla satmıştır. Daha 22 yaşında olan Duff’ın bu gidişle servetine servet katması bekleniyor.


8 - Gary Coleman

2010 yılında beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden 1.42'lik boyuyla dikkat çeken oyuncu 80’li yıllarda Hollywood’un en çok kazanan çocuk starları listemizde 8. sırada yerini alıyor. 8 sezon devam eden “Farklı darbeler” dizisiyle bölüm başına 70.000$ kazandı. 17 yaşında biri için hiç de fena sayılmaz. Ancak bu minik adam 1999 yılında aşırı harcamaları yüzünden iflas etmişti.


7 - Vanessa Hudgens and Zac Efron

Vanessa Hudgens ve Zac Efron Hollywood’un en genç çiftlerinden. Bir fenomen haline dönüşen “High School Musical” (Lise Müzikali) ile bir anda büyük bir yükseliş kaydeden çift, 5 milyon dolarlık servetleriyle listemizde 6. sırada yer alıyorlar. Vanessa bu müzikalden sonra şarkıcılık kariyerine devam ederken Zac ise Hairspray( saç spreyi) ve “17 Again” ( Yine 17) filmleriyle oyunculuk kariyerine devam ediyor. İşte çifte mutluluk diye biz buna deriz.


6 - The Sprouse Kardeşler

Kate ve Ashley Olsen kardeşlerin en büyük rakibi. “The Suite Life of Zack& Cody” showlarından sonra Olsen kardeşler gibi kendi firmalarının sahibi oldular. Şirketlerinin adı da tabiki “Sprouse Bros” oldu. Şirketlerinde giyecek, spor giyimi, video oyunları hatta deodorant gibi yeni markalar yaratan ve satan ünlü kardeşler servetlerine servet katmaya devam ediyorlar. Şuanda 16 yaşında olan Olsen kardeşler kendilerine ait bir Cruise gemide yaşıyorlar. Gerçekten Vay vay vay…


5 - Macaulay Culkin

Macaulay Culkin, “Home Alone” (Evde Tek Başına) film serilerinde oynamaya başladığında daha 10 yaşındaydı ve 1 milyon$’ın da sahibiydi. Tüm serilerden toplam 4,5 milyon$ kazanan küçük yıldız 14 yaşında oynadığı “My Girl”(En iyi Arkadaşım ) filminin ardından “Richie Rich” filmleriyle de servetini 1 sene içerisinde tam 18 milyon $ ‘a yükseltti . Ancak ne yazıkki Macaulay’ın bu hızlı gelen şöhretini ailesi kaldıramamış olacak ki kısa bir süre sonra boşandılar ve oğullarının servetini paylaşma yarışına girdiler. 18 yaşında evlenen ve ailesine bağımsızlığını ilan eden Macaulay, 8 senelik bir aranın ardından 2004 yılında oynadığı “Saved” ve 2007 yılında oynadığı “Sex and Breakfast “ile oyunculuğa geri döndü. Büyük Macaulay’ın, küçüklüğündeki kadar başarılı olup olmayacağını hep beraber göreceğiz.


4 - Dakota Fanning

Dakota 15 yaşında olmasına rağmen şuana kadar 20’den fazla sinema filminde, Hollywood’un çok önemli isimleriyle birlikte rol aldı. Bunlardan en önemlileri “I am SAM (Benim adım Sam) ve Tom Cruise ile birlikte rol aldığı “War of the Worlds”(Dünya Savaşları) dır . Dakota’nın yeteneği ve sevimliliği de göz önüne alınırsa çok yakın bir zamanda dünyanın en zengin Hollywood yıldızı ünvanını alacağı çok açık.


3 - Olsen İkizleri

Mary-Kate and Ashley Olsen 2006 yılında 100milyon$ lık servetleriyle Forbes dergisinin en zengin kadın listesinde 11. sırada yer almışlardı. Daha 6 yaşındayken tarihin en küçük yapımcıları olmuş, 10 yaşındayken Amerikan tarihinde kendi servetlerini yapan en küçük çocuk seçilmişlerdi. 17 yaşındalarken CNN ‘in bildirdiğine göre herkesin kendine ait 150 milyon $ serveti olduğu açıklanmıştı. Listemizde 1. sırada yer almamalarının nedenine gelince. Çünkü çocuk starlara göre fazla yaşlılar da ondan.


2 - Miley Cyrus

2008 yılında 25 milyon dolarlık serveti ile Daniel Radcliffe ile 1. sırayı paylaşan Cyrus bu sene listemizde 2. sırada yer alıyor. Miley için gençlerin kraliçesi deniyor. “Hannah Montana” serisiyle kariyerini zirveye taşıyan genç yıldız şuanda “Miles to go” isimli otobiyografisi ile “New York Times” listesinde en çok okunan yazar ünvanını da elinde taşıyor. Herhalde 10 parmağında 10 marifet diye buna deniyor.


1-Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe namı diğer Harry Potter ‘ın dünyadaki en ünlü çocuk star olduğu tartışmasız bir gerçek. Daniel, İngiltere’nin en varlıklı genç yıldızı olmakla kalmayıp ayrıca Forbes dergisi tarafından da Amerika’nın en değerli yıldızı seçilmiş. Bu kadar küçük yaşta bu kadar övgü herkese nasip olmaz!

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler