HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Havaalanlarından kaçırılmaya çalışılan 10 çılgın şey

Kaçakçılar sınır tanımıyor. İşte havaalanı güvenliğine takılan o sıra dışı şeyler…

Havaalanlarından kaçırılmaya çalışılan 10 çılgın şey

Kaçakçılar sınır tanımıyor.

İşte havaalanı güvenliğine takılan o sıra dışı şeyler…


Kokain doldurulmuş et

Havaalanlarından uyuşturucu madde geçirmeye çalışan kaçakçılar güvenlik engeline takılıyor. Gümrüğe takılan bu etin içi uyuşturucu dolu! Güvenlikleri şaşırtan bu olay, kaçakçıların sınır tanımadığını gösteriyor.


200 canlı tarantula

2012 yılında Amsterdam gümrüğüne tam tamına 200 canlı tarantula takıldı!


İnek beyni

2012 yılında Kahire havaalanında, 400 kilo ağırlığında donmuş inek beyini bulundu. İnek beyninin Sudan'da ucuz olduğu için alıp, dondurduklarını söylemişlerdir.


Kaplan yavrusu

İran'da gümrükteki X-Ray'e küçük bir kaplan takıldı! 2010 yılında gerçekleşen bu olay, gümrük memurlarını hayrete düşürdü.


İnsan kafatası

2006'ya döndüğümüzde, bir kadın Haiti'den Miami'ye giderken yanında kafatası götürürken yakalandı. İnsan kalıntılarının, bir belge olmadan gümrükten geçmesi imkansız olduğundan bu olayda görenleri hayrete düşürmüştü.


Bölünmüş ayıbalığı kafası

Sadece insan kafası değil, hayvan kafasıyla da karşılaşmak mümkün! 2004'de yolculuk yapan biyoloji öğretmeni, gümrükten kaçak olarak ayıbalığı kafası geçirmeye kalkıştı!


Kokain doldurulmuş meme implantı

Kolombiya'dan İspanya'ya uçan bir kadın, Barcelona havaalanında kokain doldurulmuş bir silikonla yakalandı! Gerekçesi ise meme implantının silikonla değil, kokainle dolabilecek olması.


51 canlı tropikal balık

Balıkla gelen moda! Üzerinde 51 balıkla gümrükten geçmeye çalışan kadın, balıkları taşıyabilmek için özel bir kıyafet giymişti.


Canlı güvercin

Avusturalya havaalanında, pantolonunun içinde canlı güvercinlerle yakalanan genç adamın kaçakçılık girişimi hüsranla bitti.


Minyatür maymun

Meksika havaalanında yakalanan bir gencin üzerinde 18 münyatür maymun çıktı. İkisi ölmüş olarak bulunan maymunlar, güvenliği ve gümrüktekileri hayrete düşürdü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler