HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiliz mahkûma ölüm tehdidi

İngiltere'nin en ünlü mahkûmu Charles Bronson'ın, cezaevinde tartıştığı cihatçılar tarafından kafası kesilmekle tehdit edildiği ortaya çıktı.

İngiliz mahkûma ölüm tehdidi

İngiltere'nin en ünlü mahkûmu Charles Bronson'ın, cezaevinde tartıştığı cihatçılar tarafından kafası kesilmekle tehdit edildiği ortaya çıktı.


İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, 61 yaşındaki Bronson'ın kardeşi Mark Peterson, Full Sutton köyündeki cezaevinde yatan ağabeyinin, hapishanedeki radikal İslamcı mahkûmlar tartıştığını söyledi.


Peterson, Charles Bronson'ın sessiz olmaları için uyardığı bu mahkûmlarca tehdit edildiğini öne sürerek, "Ağabeyime, senin kafanı keseceğiz demişler" diye konuştu.


Ancak Peterson, 40 yıldır hapis yatan ağabeyinin güvenliği konusunda endişe duymadığını sözlerine ekledi. Peterson, "Birbirlerini hiç görmeyecekler. Bu yüzden karşılaşma şansları yok" dedi.


1974'te silahlı soygundan yedi sene hapis cezası alan Bronson, içeride işlediği suçlardan ötürü yıllardır cezaevinden çıkamadı.


Ünlü mahkûmun, Charles Bronson ismini ise 1987'de, dövüş menajerliğini yapan Paul Edmonds'ın tavsiyesi üzerine seçtiği ancak o ana kadar ABD'li aktör Charles Bronson'ın hiçbir filmini izlemediği belirtiliyor.


Gerçek adı Michael Peterson olan Bronson, 2001'de ikinci evliliğini yaptığı Bangladeş doğumlu Fatema Saira Rehman'la tanıştıktan sonra Müslüman olarak, Ali Ahmed adını almıştı. Rehman'dan dört yıl sonra boşanan Bronson, Müslümanlık'tan da ayrılmıştı.


Kötü şöhretinden kurtulmak için kısa süre önce ismini bir kez daha değiştiren Bronson, Salvador Dali'ye olan hayranlığından ötürü Charles Salvador adını aldı.


Bronson'ın kaldığı cezaevi...




Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler