HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pitonlarla mücadele kamerada...

Pitonlarla mücadele kamerada...

Florida'da kano turu yapan bir aile, davetsiz misafirleri piton ile karşılaşınca ne yapacaklarını bilemediler...


26 yaşındaki tur rehberi Tommy Owens, kanodan suya atlayarak pitonu yakaladı...


Pitonu etkisiz hale getirebilmek için boynundan yakalayarak 3 kez koluna dolayan Owens, yılanın gücü karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı...


Sık karşılaşılan bu duruma rehberler fazlasıyla alışmış...


Pitonlarla mücadele sırasında kano turu yapan aileler zaman zaman bu anları kameraya çekip ölümsüzleştirmeyi tercih ediyorlar...


İsrailli ünlü manken Orit Fox'un yılanla yaptığı dans sırasında yaşanan olay hala internetin en çok paylaşılanları arasında.


Fox bir radyo programı için yılanla dans etmeye başlamıştı.


Ama uslu uslu duran yılan bir anda kadını göğsünden ısırmış; çığlık çığlığa kalan kadın, yılandan güçlükle kurtarabilmişti...


Yaşanan bu olayın ardından Orit Fox bir hastanede tedavi edilmişti...


Olayın ardından yetkililer silikonlu göğüsü ısıran yılanın öldüğünü açıklamıştı.


Filipinler'in Malabon kentinde yaşayan bir sokak göstericisi ölümcül piton yılanları ile yaptığı sıradışı gösteri ile herkesi şaşkına çeviriyor.


Çin'de Şubat 2013'te başlayacak olan Yılan Yılı'nı karşılama olarak adlandırılan gösteride korkusuz adam, yaklaşık 10 pitonla güreş tutuyor.


Güney Asya'ya özgü olan Birminya pitonlarının vücudunu tamamen kaplayan adam, kendisini görüntüleyen turistlere de bol bol poz vermeyi ihmal etmiyor. 5 metreden fazla büyüyen Birminya pitonlarının koyun, timsah hatta insan bile yedikleri biliniyor.


Güney Asya'ya özgü olan Birminya pitonlarının vücudunu tamamen kaplayan adam, kendisini görüntüleyen turistlere de bol bol poz vermeyi ihmal etmiyor.


5 metreden fazla büyüyen Birminya pitonlarının koyun, timsah hatta insan bile yedikleri biliniyor.










Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler