HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

25 Mayıs Süper Loto sonuçları belli oldu? Süper Loto devretti mi? İşte Süper Loto çekiliş sonuçları

Süper Loto sonuçları belli oldu! Geçtiğimiz beş haftayı devirle kapatan Süper Loto'da heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte sonuçlar...

 25 Mayıs Süper Loto sonuçları belli oldu? Süper Loto devretti mi? İşte Süper Loto çekiliş sonuçları

25 Mayıs Süper Loto sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan Süper Loto 501. hafta çekilişinde altı bilen yine olmayınca yaklaşık 11.5 milyon lira haftaya devir etti. İşte Süper Loto çekiliş sonuçları...

Süper Loto sonuçlarını merakla bekleyenler için müjde!. Milli Piyango İdaresi tarafından çekiliş sonrasında açıklanan Süper Loto sonuçlarına göre altı bilen yine olmadı. Bu sene içinde yapılan tüm Süper Loto çekilişleri devirsiz geçmemeye devam ediyor. 25 Mayıs 2017 Perşembe akşamı çekilen Süper Loto çekilişinde altı bilen yine olmadı ve Süper Loto 6. kez devir etti. Süper Loto'nun haftaya yapılacak çekilişinde büyük ikramiyenin 15 milyonu bulması bekleniyor. İşte Süper Loto sonuçları, haftanın sayıları ve tüm ikramiye listesi...

Süper Loto 501. haftanın kazandıran numaraları; 1, 3, 13, 16, 23 ve 45 olarak belirlendi.

Süper Loto çekiliş sonuçlarında bu hafta da altı bilen olmadı. 6. kez devir eden Süper Loto, haftaya yapılacak çekilişe 11 milyon 696 bin 444 lira seksen beş kuruş aktardı. Süper Loto'nun gelecek hafta yapılacak çekilişinde ikramiyenin 15 milyonu bulması tahmin ediliyor.

26 Mayıs Süper Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı ise şöyle; 5 bilen 93 kişi 8 bin 145 lira otuzar kuruş, 4 bilen 5 bin 631 kişi 144 lira kırkar kuruş ve 3 bilen 111 bin 63 kişi 12 lira altmış beşer kuruş ikramiye kazandılar.

Süper Loto sonuçları:

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Süper Loto; Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Süper Loto çekilişi, özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

Süper Loto çekilişinde dağıtılan ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş Süper Loto biletlerine ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

Süper Loto Nereden Oynanır?

Süper Loto yetkili Sayısal Oyun bayilerinden oynanabilir. Bayililer şu alanlarda çalışıyor olmak zorundadır; Gazeteciler, tekel ürünleri satanlar, süpermarketler, marketler, kuruyemişçiler, büfeler, cep telefonu satıcıları, bilgisayar ve/ya müzik CD’si satanlar, Spor Toto, Ganyan bayileri. Oyuna ait kuponlar ve oyunu oynayacağınız terminaller, sadece bu işlerle iştigal eden ve yetkili Sayısal bayiliği almış olan işyerlerinde bulunur. Süper Loto fiyatı Milli Piyango İdaresince belirlenir.

Süper Loto ikramiyeleri nereden alınır?
Üç ve dört sayı kombinasyonu tutturan talihlilere ödemeler bayi kanalıyla yapılır. Beş bilen talihlilere ödeme bayi yada Milli Piyango İdaresince yapılır. Altı bilen talihlilerse ödemeyi direkt Milli Piyango Genel Müdürlüğünden alırlar. Çıkan ikramiyeler için zaman aşımı bir yıldır. Bu süre zarfında tahsil edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrayacağından tahsil edilemeyecektir. Kabul edilmeyecek olan sahte, üzerinde oynama yapılmış, zarar görmüş, zaman aşımına uğramış veya iptal edilmiş biletler için ödeme yapılmaz. Bir bilete ödeme yapılabilmesi için, mutlaka çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve ayrıca arka yüzündeki bilet no’sunun net okunacak kadar iyi durumda olması gerekir. 18 yaşından küçükler Süper Loto 6/54 oynayamazlar. İkramiye çıkan biletlerine ödeme yapılmasını isteyemezler. 18 yaşından küçüklere Süper Loto 6/54 oynatmak suçtur.

Süper Loto Biletinize Dikkat Edin
Biletinizi aldığınızda işaretlediğiniz sayıların terminal tarafından bilete doğru şekilde basıldığını gözle kontrol edin. Bileti katlamayın, buruşturmayın ve asla yırtmayın. Yırtılmış biletler tamamen geçersiz sayılırlar! Biletinizi başkasına vermeyin ve çekiliş sonuçları açıklanana kadar her biletin kazanan bilet değerinde olduğunu unutmayın.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler