HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

8 terörist teslim oldu

Genelkurmay Başkanlığı, 8 teröristin teslim olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şanlıurfa Suruç'ta Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollardan geçmeye çalışan bir bölücü terör örgütü mensubu teröristin Kaleşnikof piyade tüfeği, şarjörü ve 29 adet mermisi ile birlikte yakalandığı kaydedildi.

Şanlıurfa Suruç'ta ayrıca Suriye'nin Ayn El Arap bölgesinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist teslim olduğu belirtilerek, ifadelerinin alınmasına müteakip savcılık talimatı ile serbest bırakıldığı bildirildi. Şırnak Silopi'de, Irak'ın kuzeyinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü mensubu 6 teröristin silahsız olarak teslim olduğu ifade edildi.

Kilis Elbeyli'de ise Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollardan geçmeye çalışan bir kişinin, 1 adet uzun namlulu silah ile yakalandığı belirtildi.

ATATÜRK BÜSTÜ YAKILDI

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından Bardaklı köyü Hüsnü Özyeğin İlkokulu bahçesinde bulunan Atatürk Büstü'nün yerinden sökülerek köy mezarlığı içerisinde yakıldığı kaydedildi. Olayla ilgili Doğubayazıt Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile tahkikat başlatıldığı vurgulandı. (İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler