HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atatürk Havalimanı’nda Reina saldırısı ile ilgili 2 kişiye gözaltı

Atatürk Havalimanı'nda Reina saldırısı ile ilgili olabileceği değerlendirilen iki kişi gözaltına alındı.

Yılbaşı gecesi Reina’da meydana gelen terör saldırısının ardından zanlının yakalanması için İstanbul’da sınır kapıları başta olmak üzere her noktada polis ekipleri büyük bir çalışma başlattı. Edinilen bilgilere göre İstanbul'da yılbaşında yaşanan terör saldırısı ardından kontrolleri arttıran Atatürk Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri, metro katında iki şahsın durumundan şüphelendi.

YABANCI UYRUKLU

Yabancı uyruklu oldukları belirtilen Zanlıları gözaltına alan ekipler, özel bir odaya alarak üst araması gerçekleştirdi.

Reina saldırısı ile ilgili olabileceği değerlendirilen iki şahıs, Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

PASAPORT VE BELGELERİ KONTROL EDİLDİ

İstanbul Terörle Mücadele ekipleri terör olayına karışan kişilerin tespitine yönelik yaptığı çalışmalar sırasında Dış Hatlar Terminali Giriş katında yer alan arama noktasında şüphe üzerine yabancı uyruklu 2 kişiyi durdurdu. Şüphelilerin üzeri arandıktan sonra terminalde bulunan polis noktasına götürüldü.

Burada pasaportları ve üzerindeki belgeleri kontrol edilen iki kişinin cep telefonları ve valizleri de detaylı şekilde incelenerek el konuldu .

Yaklaşık bir saat polis noktasında bekletilen yabancı uyruklu şüphelilerin, ifadeleri alınmak üzere Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.

Yılbaşı gecesi Reina’da meydana gelen terör saldırısının ardından zanlının yakalanması için İstanbul’da sınır kapıları başta olmak üzere her noktada polis ekipleri büyük bir çalışma başlattı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler