HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Barış Yarkadaş: Deprem sürüyor, Bursa'yı izleyin

Balıkesir'in AK Partili Belediye Başkanı Edip Uğur, sosyal medya hesabındaki Belediye Başkanı" ibaresini sildi. Bunun üzerine CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş "Balıkesir'in AKP'li Bld. Bşk. Edip Uğur, hesabındaki "Belediye Başkanı" ibaresini sildi. Deprem sürüyor... Yarın (bugün) Bursa'yı izleyin..." paylaşımında bulundu."

Barış Yarkadaş: Deprem sürüyor, Bursa'yı izleyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aralarında Ankara, Bursa, Balıkesir gibi şehirlerin belediye başkanlarının istifasını istediği iddiaları konuşulurken, Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'dan dikkat çeken bir hamle geldi.

KONGREDEKİ KONUŞMASIYLA YAZICI’NIN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ

Edip Uğur daha önce de ilçe kongresinde yaptığı konuşmayla AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın tepkisini çekmiş, hakkında parti içi disiplin soruşturması başlatılmıştı.

İstifa iddialarının ardından ise Edip Uğur şimdi de Twitter hesabında yazan “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı” bilgisini kaldırdı.

CHP’Lİ BARIŞ YARKADAŞ: “DEPREM SÜRÜYOR… YARIN BURSA’YI İZLEYİN”

Bu değişikliklerin ardından CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş Twitter’dan “Balıkesir’in AKP’li Bld. Bşk. Edip Uğur, hesabındaki “Belediye Başkanı” ibaresini sildi. Deprem sürüyor… Yarın Bursa’yı izleyin…” paylaşımında bulundu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler