HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Belediyenin aşk tarifi sosyal medyayı salladı

Twitterda Edremit Belediyesi'nin aşk tarifi rüzgârı esti.

Belediyenin aşk tarifi sosyal medyayı salladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve daha birçok ünlü ismi "ti”ye almasıyla ünlü olan "@OdunHerif” rumuzlu kullanıcı ile "@EdremitBelediye” arasında geçen "aşk tarifi” Türkiye çapında en çok konuşulanlar listesine (Trend Topic TT) girdi.

2 milyona yakın takipçisi ile Türkiye çapında fenomen olan "@OdunHerif” rumuzlu kullanıcının, dün gece aşkın tarifiyle ilgili sorusuna Edremit Belediyesi Sosyal Medya Ekibinin verdiği cevap Türkiye çapında çok sayıda paylaşımla trend topic (TT) oldu.

Edremit Belediyesi resmi Twitter hesabı olan "@EdremitBelediye” üzerinden aşkın tarifine "Kaz Dağları gibidir; hem sert hem naif… Antandros gibi mesela; gün ışığına çıkmamış, ürkek. Ve masmavi deniz gibi, saf ve temiz” tweeti Türkiye genelindeki twitter kullanıcıları tarafından binlerce kez retweet edilerek ülke çapında en çok konuşulanlar listesine yer aldı.

Sosyal medyayı aktif ve halkın diliyle kullanmaya özen gösterdiklerini belirten Edremit Belediyesi Sosyal Medya ekibi, belediye başkanı Kamil Saka'nın da kendilerine bu anlamda güvendiğini ve destek olduğunu belirtti. Yönetilen hesapların resmi olması nedeniyle çizgiyi geçmemeye özen gösterdiklerini ve son derece dikkatli davrandıklarını ifade eden ekip çalışanları, samimiyet dilini olabildiğince halka yansıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Edremit Belediyesi olarak sosyal medyada Balıkesir genelinde öncü olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Kamil Saka ise, özellikle genç neslin bu araçları aktif kullandığını, kendilerinin de olabildiğince aktif olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler