HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş - Gaziantepspor maç özeti ve kritik pozisyonlar

Beşiktaş - Gaziantepspor maç özeti ve golleri hakkında detaylar haberimizdedir. Beşiktaş, Gaziantepspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek şampiyonluk yolunda avantaj yakaladı.

Beşiktaş - Gaziantepspor maç özeti ve kritik pozisyonlar

Beşiktaş - Gaziantepspor maç özeti hakkında detaylar Mynet.com'da! Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş sahasında, Gaziantepspor'u konuk etti. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan zorlu mücadeleyi Siyah-Beyazlılar 4-0 gibi rahat bir skorla kazanmayı başardı. Ligde 2 maçı eksik olmasına rağmen 2. sırada yer alan Kara Kartal, Fenerbahçe'nin mağlup olup, Galatasaray'ın berabere kaldığı haftada aldığı bu galibiyetle çok değerli bir 3 puanın sahibi oldu. Beşiktaş - Gaziantepspor maç özeti ve maçın kritik anlarından detaylar haberimizdedir.

Maçta ilk gol Beşiktaş'tan geldi. 38. dakikada Jose Sosa'nın pasında topla buluşan Gökhan Töre golü attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. 42. dakikada İsmail Köybaşı'nın pasında topla buluşan Gökhan Töre, topu Oğuzhan Özyakup'a gönderdi. Oğuzhan savunma oyuncularını çalımladı ve topu ağlara gönderdi ve skor 2-0 oldu.

Maçın ilk yarısı Siyah-Beyazlıların 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

61. dakikada Jose Sosa'nın pasına topla buluşan Mario Gomez durumu 3-0 yapan golü kaydetti. 65. dakikada Gökhan Töre'nin ortasında topla buluşan Gomez sert vurdu ancak top direkten oyun alanına döndü. 70. dakikada İsmail Köybaşı'nın ortasını penaltı noktasında kontrol eden Gomez topu sol ayğıyla ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi. Beşiktaş Gaziantepspor'u 4-0 mağlup etti.

BEŞİKTAŞ 4 - 0 GAZİANTEPSOR

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Beşiktaş: Tolga, Andreas Beck, Rhodolfo (Dk. 20 Delgado), Marcelo, İsmail, Atiba, Oğuzhan (Dk. 75 Necip), Sosa (Dk. 84 Cenk Tosun), Gökhan Töre, Olcay, Gomez

Gaziantepspor: Bora, Elyasa, Vranjes, Erdem, Chibuike, Larsson, Orkan (Dk. 66 İlhan Parlak), Abuda (Dk. 75 Hürriyet), Barış, Marçal (Dk. 20 Koray Arslan), Habibou

Goller: Dk. 38 Gökhan Töre, dk. 42 Oğuzhan Özyakup, dk. 61 ve 70 Mario Gomez (Beşiktaş)

Sarı Kartlar: Hürriyet (Gaziantepspor)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler