HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum'da öğrenci servislerine sıkı denetim

Bodrum'da, trafik polisleri tarafından öğrenci servis araçları denetlendi.

Bodrum'da öğrenci servislerine sıkı denetim

İki saat süren çalışmada 60 servis aracı denetlenirken, Güzergah İzin Belgesi olmadığı belirlenen 4 sürücüye 189'er lira para cezası kesildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 15 polis memurunun katılımıyla öğrenci servisleri denetlendi. Kumbahçe Mahallesi'nde, okul dağılımının ardından yapılan denetimler, iki saat sürdü. Servis şoförlerinin ehliyetleri, ruhsatları, sigorta belgeleri, izin belgesi, servis belgesi, öğrenci sayısı ve güzergah izin belgeleri kontrol edilip, sürücülere alkol muayenesi yapıldı. Denetlenen 60 servis aracından 4'ünün güzergah izin belgesinin bulunmadığı belirlendi, 189'ar lira para cezası kesildi. Servis araçlarında bunun dışında herhangi bir eksiklik olmaması sevindirdi.

Servis şoförlerinden Ulvi Erçin, "Gerek şoförler odası gerekse de emniyetin uyarılarını şoför arkadaşlar olarak ciddiye alıyoruz. Bize emanet edilen yavrularımızı sorunsuz taşıyoruz" dedi.

Öğrencilerin güvenli ve sağlıklı bir şekilde okullara gidip gelebilmeleri, can ve mal emniyeti açısından güvenli ortamda yolculuk edebilmeleri için servis araçlarıyla ilgili uygulamaların artarak devam edeceği bildirildi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler