HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çukur 9. son bölüm izle: Yamaç'tan Serdar'a acı sürpriz! İşte 10. bölüm ilk sahnesi

Çukur 9. bölümü ile hayranlarını ekran başına topladı. Show TV'de yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı Çukur son bölümde heyecan dorukta idi. İdris ile Sena'yı elinde tutan Serdar'dan kurtarmak için Yamaç'ın ypatığı hamle herkesi şaşırttı. Serdar pes etmek zorunda kaldı. Son bölüm sonrasında Çukur 10. bölümden ilk sahne paylaşıldı. İşte Çukur 9. son bölümü ile 10. bölüm ilk sahnesi..

Çukur 9. son bölüm izle: Yamaç'tan Serdar'a acı sürpriz! İşte 10. bölüm ilk sahnesi

Çukur 9. bölümü ile geceye damgasını vurdu. Her bölümde yeni bir heyecan dalgası yaratan Çukur son bölümde Yamaç'ın hamlesi idris ile Sena'yı kurtardı. Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un onuncu bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yamaç’ın, Vartolu hakkında öğrendiklerini İdris’e anlattığı tanıtım “Vartolu'nun geçmişiyle ilgili başka neler saklı?” sorusunu akla getiriyor. İdris’in kutsal emanetleri Yamaç’a devrettiği sahnede baba ile oğlun arasındaki duygusal anlar dikkat çekiyor. Çukur 9. son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. İşte Çukur 10. bölüm ilk sahne...

ÇUKUR 9. SON BÖLÜM İZLE

Çukur 9. son bölümü izlemek için tıklayınız

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur bu akşam yayınlanan dokuzuncu bölümüyle büyük bir heyecan yaşattı. Yayınladığı ilk günden itibaren adrenalinin giderek arttığı dizinin ekrana gelen yeni bölümünde Serdar, İdris’i de alarak hızla kumarhaneden uzaklaştı. Serdar yaptığı planla Sena’yı da Selim’in elinden aldı. Selim’i yanında bulamayan Yamaç garip davranışlarıyla Selim’i şaşırtırken, bir yandan da Aliço’nun yardımıyla Serdar’ı köşeye sıkıştıracak ipuçları bulmaya çalıştı.

Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kurtuldu. Fakat Celasun, o sırada habersizce onu izleyen Karaca’nın yaralanmasına neden oldu. Beyefendi’nin Baykal, Avukat Nazım’ın ise Baykal’ın oğlu çıkmasıyla ekran başındakiler şok üstüne şok yaşadı. İdris ve Sena'ya zarar vermeye çalışan Serdar'a bu hareketinin bedelini ödetmekte kararlı olan Yamaç’ın, Serdar’ın ailesini rehin alarak planını uygulamaya koyduğu anlar nefes kesti.

Yaşadıkları kaçırılma olayı, Sultan ve Sena arasındaki buzları eritti. Vartolu’nun annesinin mezarına gittiği ve onunla dertleştiği sahneler izleyenlerin yüreğini sızlattı. Babasını ve Sena’yı kurtaran fakat Serdar’a karşı öfkesi dinmeyen Yamaç’la Serdar yeniden karşı karşıya geldi. Yamaç’ı gizlice takip eden Sena’nın da bu aksiyon yüklü yüzleşmede yer almasıyla işler iyice karıştı. Serdar’ın düşürdüğü silahı eline alan Sena, Yamaç’ı engellemek için çabalarken bir anda duyulan silah sesi izleyicilerde soru işareti yarattı.

ÇUKUR NEDİR? KİMLER OYNUYOR?

Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor. Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler