HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elmadağ'da zincirleme kaza: 30 yaralı

Ankara'nın Elmadağ ilçesi yakınlarında 3'ü yolcu otobüsü 8 aracın karıştığı zincirleme kazada 30 kişi yaralandı. Yaralılar Ankara ve Kırıkkale'de hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elmadağ'da zincirleme kaza: 30 yaralı

Yağıştan dolayı yolun kayganlaşması sonucu kontrolden çıkan 69 AS 470 plakalı yolcu otobüsü, önünde seyir halindeki araçlara çarptıktan sonra, orta refüjdeki bariyerleri yıkarak karşı yola geçti. Kontrolden çıkan otobüs bir süre daha karşı yolda ilerledikten sonra güçlükle durabildi.

Yolcu otobüsünün sebep olduğu kazaya, 25 SA 419, 36 TURGUTREİS 002 plakalı yolcu otobüsleriyle, 35 GB 8283, 06 KL 549, 06 GA 027, 71 EN 426 ve 06 YTB 83 plakalı araçlar da karıştı. Bir anda ortalık savaş alanına dönerken, olay yerine Ankara ve Kırıkkale'den çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araçların sürücülerinin de aralarında bulunduğu 30 kadar yaralıyı, Ankara ve Kırıkkale'deki çeşitli hastanelere taşıdı.

Kazada yara almayan otobüs yolcuları, yağmurun altında bekledi. Yolcular, kazaya karışan otobüs firmalarının gönderdiği yedek otobüslerle gidecekleri yerlere ulaştırıldı.

Kaza yapan araçların yol kenarına alınmasından sonra, kapanan Ankara-Kırıkkale yolu yeniden trafiğe açıldı. Polis kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler