HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden son dakika Bakan Fatma Betül Sayan Kaya açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi İlyas Kaya'nın ByLock kullanıcısı olduğuna dair iddialar gerçekdışı bilgilerle toplumu yanıltmaya yönelik olup tamamen asılsızdır" dendi."

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden son dakika Bakan Fatma Betül Sayan Kaya açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden son dakika Bakan Fatma Betül Sayan Kaya açıklaması... Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi İlyas Kaya'nın ByLock kullanıcısı olduğuna dair iddialar gerçekdışı bilgilerle toplumu yanıltmaya yönelik olup tamamen asılsızdır. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Genel Müdürlüğümüze intikal ettirilen ve Genel Müdürlüğümüz tarafından da 81 İl Emniyet Müdürlüğümüze gönderilen bylock listelerinde Sayın Bakanın eşi ile alakalı herhangi bir veri bulunmamaktadır. FETÖ ve tüm terör örgütleri ile mücadelemiz bütün hedef saptırma gayretlerine rağmen aynı kararlılıkla devam edecektir" denildi.

NE OLMUŞTU?

Fox TV'de Çalar Saat programını yapan İsmail Küçükkaya, dün dile getirdiği "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşinde Bylock çıktı. Bakan hemen boşanma davası açtı" iddiasıyla ilgili bugün canlı yayında özür diledi. Küçükkaya, dilediği özrün sadece "boşanma" kısmı için olduğunun altını çizerek, Bakan Kaya'nın eşinin telefonunda ByLock çıktığı iddialarının arkasında olduğunu ifade etti.


En Çok Aranan Haberler