HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En güzel Cuma mesajları ve Cuma sözleri burada!

Cuma mesajları bugün çok aranıyor. Vatandaşlar dostlarına en güzel cuma mesajlarını göndererek onları mutlu etmek istiyor. Sizler için uzun ve kısa en güzel cuma mesajlarını derledik.

En güzel Cuma mesajları ve Cuma sözleri burada!

Cuma mesajları giderek insanımızın hayatına işledi. Mübarek cuma günlerinin vazgeçilmezlerinden biri de cuma mesajları, cuma sözleri oldu. İnsanlar İslamiyette önemi büyük olan cuma günü, birbirlerine en güzel cuma mesajlarını göndererek karşılarındaki insanları mutlu etmeyi istiyorlar. Dostlarınızı mutlu etmeniz için doğum günü gibi günleri beklemenize gerek yok. Sıradan bir günde bile sürprizler yaparken, dinimiz açısından önemli bu günlerde de sadece uzun ve kısa cuma mesajları göndererek insanları oldukça mutlu edebilirsiniz. İnsanın en büyük arzurularındadır hatırlanmak. Yollayacağınız en güzel cuma mesajları, insanlara hatırlandıklarını hissettirecektir. Bu nedenle cuma günü mesajlarınız bu durumu hatırlatmak adına kıymetlidir. Cuma sözleri aradığınızda burada göndereceğiniz mesajın niteliği de size bağlıdır. İlla ki uzun cuma mesajları göndermeniz gerekmez, kısa cuma mesajları anlamlı oldukları takdir aynı işlevi yine görecektir. Amaç hem hatırlamak, hem de bir "Hayırlı Cumalar" diyebilmektir neticesinde. Birbirinden güzel cuma mesajlarını bu haberimizde sizler için derledik.

CUMA MESAJLARI

*Allah’ım, Sen, benim Rabbimsin; Senden başka ilâh yoktur. Beni Sen yarattın; ben, Senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımı da ikrar ederim. Beni bağışla. Zira günahları bağışlayan ancak sensin. Cumamız mübarek olsun. Nurlu, hayırlı cumalar.

*Çıkarsa kalbimde yara yaradan dönüştürür bunu bir hayra. Sen sabretmesini bilirsen, yaradan düşürmez dara. Kaldır başını semaya aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen mevlam cevap verir duaya. Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.

*Allah’ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Tüm Müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

*Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun. her tuttuğunuz altın olsun. avuçlarınız semada, dudaklarınız duada olsun. her an ve her gün dualarınız kabul olsun. Hayırlı Cumalar.

*Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sen de dua et Allah için. Cumanız mübarek olsun.

*Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız mübarek olsun.

*Allah’ım, Peygamberin Muhammed (S.a.v) in hürmeti için senden istiyorum, sana yöneliyorum! Bu mübarek gün dualarımızı kabul eyle. Âmin. Nurlu ve hayırlı cumalar.

*Allah’ım! Bilerek veya bilmeyerek islediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Hayırlı Cumalar.

*Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Âmin. Hayırlı Cumalar.

*Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslam’ın yolundan ayırma. Âmin. Hayırlı cumalar.

*Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi? Toprağa ne ekildi de bitmedi? Bu dünya’ya kim geldi de gitmedi? Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi? Allah’ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi? Kim Allah dedi de O yetişmedi? Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi? Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi? Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle. Hayırlı Cumalar!

*Ya Rabbim! Bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et. Âmin. Cumanız mübarek olsun.

*Uzaklardan bir yele ser süslü bir sonbahar akşamında. Gönüller bir olsun mekânlar kimin umrunda. Kardeşlik sevgi hissetmektir arada, yollar ve zaman olsa da. Hayırlı cumalar dilerim.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler