HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan ateş püskürdü: Zarrab davası hakkında çok sert sözler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti il kongresinde partililere hitap etti. Erdoğan, Reza Zarrab davasıyla ilgili olarak "Kimisi Hans'ın kulu kölesi oluyor... Kimisi George'un kulu kölesi oluyor. Kimisi de sahte kurulan mahkemelerde yargılanmak suretiyle benim ülkemi yargılıyor. FETÖ alçağının temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez. Güya benim ülkemi yargılıyorlar, boşuna uğraşmayın" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti il kongresinde partililere hitap etti. Erdoğan, ABD'de devam eden Reza Zarrab davasıyla ilgili gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

'Makamınız mevkiniz paranız pulunuz değil sadece ittika. Şu Kars Kalesi'nden bakınca bu şehre hayran olmamak mümkün değil. Biz ne zaman eğildik ki? Beşer planında kimsenin karşısında bugüne kadar eğilmedik. Biz sadece ve sadece rükuda ve secdede eğildik başkası asla. Ben inanıyorum ki hiçbir zaman ne paranın ne pulun ne de beşeri bir ilişkinin önünde eğilmeyeceksiniz. Eğilirseniz hakkım helal değil.

Birileri Amerika'ya gider birileri batının değişik ülkelerine gider ama bu ülke sahiplerine kalır. Kimisi Hans'ın kulu kölesi oluyor. Kimisi George'un kulu kölesi oluyor. Kimisi de sahte kurulan mahkemelerde yargılanmak suretiyle benim ülkemi yargılıyor. Boşuna uğraşmayın. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. FETÖ alçağının temsilcileriyle kurulan mahkemeler benim ülkemi mahkum edemez. Güya benim ülkemi yargılıyorlar, boşuna uğraşmayın."


En Çok Aranan Haberler