HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Eren'in beynine hala kan gidiyor"

İSTANBUL (İHA) - Sahneleyecekleri bir oyunun provası sırasında başına sahne dekoru düşen ve bu yüzden komaya giren tiyatrocu Selçuk Uluergüven'in tiyatrocu oğlu Eren Uluergüven ile ilgili endişeli bekleyiş devam ediyor. Bu sabah İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedilen Eren Uluergüven'in ağabeyi Emre Uluergüven, yapılan incelemelerde, kardeşinin beyne giden 4 damarın birinden hala kan gittiğinin belirlendiğini açıkladı. Uluergüven, beyin ölümünün gerçekleşip gerçekleşmediğini belirleyecek olan kurulun bu yüzden kesin rapor veremediğini söyledi.

Emre Uluergüven, kardeşine İstanbul Üniversitesi'nde 2 test yapıldığını, ve bu testlerde, beyne giden damarlardan birinden hala kan gittiğinin belirlendiğini söyledi. Eren Uluergüven'e yarın bir test daha yapılacağını belirten Emre Uluergüven, "Yarınki 3. testten sonra, kurul son durumu değerlendirmek için tekrar toplanacak. Şu anda bir damardan beyne kan gitmesinden dolayı 'beyin ölümü gerçekleşti' raporu verilemiyor. Bu yapılacak testte de durum aynı olursa, bekleme sürecine girilecek. Umudumuzu kaybetmeden beklemeye devam ediyoruz" dedi.

Öte yandan, geçen ay kapkaççıların telefonunu aldıktan sonra trenden attığı Ahmet Hakan Canıdemir'in babası Muzaffer Canıdemir, Eren Uluergüven'in babası Selçuk Uluergüven'i hastanede ziyaret etti. Canıdemir, Uluergüven'e "Geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Eren Uluergüven'in tiyatrocu arkadaşları da, genç tiyatrocuyu bir an olsun yalnız bırakmıyor. Arkadaşlarının, Emre Uluergüven'in odasının önünde sırayla nöbet tuttuğu öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler