HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe haberleri ve son dakika transfer gelişmeleri Mynet.com'da

Fenerbahçe haberleri Mynet Spor'da! Liglerin tamamlanmasının ardından takımlar transfer hamlelerini atmaya başladı. Fenerbahçe haberlerinden Sarı Lacivertlilerin en son transferlerini öğrenebilirsiniz

Fenerbahçe haberleri ve son dakika transfer gelişmeleri Mynet.com'da

Fenerbahçe haberleri ve günün öne çıkan spor gelişmeleri Mynet.com'da! Liglerin tamamlanmasının ardından transfer dedikoduları konuşulmaya başladı. Geride kalan sezonda istediği şampiyonluğu almayarak 4. yıldızı ilk takan takım olma şansını ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe transferde hareketli günler geçiriyor. Dünyaca ünlü yıldız isimleri kadrosuna katmak için çalışmalar devam ederken, sizler bu konuda en son Fenerbahçe haberlerini Mynet Spor servisinde bulabilirsiniz. Türkiye'nin ilk Türkçe portalı olan Mynet.com her gün en önemli gelişmeleri ve Fenerbahçe haberlerini kullanıcılarına sunuyor. Simon Krajer, Fernandao ve Şener Özbayraklı transferinde mutlu sona ulaşılırken, Fenerbahçe haberleri ile en yeni gelişmeleri ve Sarı Kanaryaların transfer hamlelerini Mynet Spor'dan öğrenebilirsiniz.

ŞENER ÖZBAYRAKLI RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

Bursaspor forması altında ortaya koyduğu başarılı futbol ile A Milli Takım'a kadar yükselen ve burada da beğeni toplayarak Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündemine girmeyi başaran Şener Özbayraklı'da mutlu sona ulaşan takım Fenerbahçe oldu. Transfer dönemi henüz başlamadan yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merak edilen Şener Özbayraklı tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı ve Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Şener Özbayraklı yaptığı açıklamada "Burada bulunmaktan çok mutluyum. Uzun zamandır kendimi buraya hazırlıyorum. Nereye geldiğimi ve benden beklenenleri iyi biliyorum. Umarım yaşanacak olan şampiyonluklara çok büyük katkım olur" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Guiliano Terraneo ise, "Şener'i kadromuza kattığımız için çok mutluyum. Onu izleme fırsatımız da oldu. İyi ve kaliteli olduğuna inanıyorum" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler