HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hoffenheim - Başakşehir maçı şifresiz canlı izle (İdman TV canlı yayın)

Hoffenheim - Başakşehir maçı, İdman TV tarafından canlı olarak futbolseverler ile buluşturuluyor. UEFA Avrupa Ligi C grubunda mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir, Hoffenheim ile deplasmanda üç puan için mücadele edecek. 22.05'de başlayacak Hoffenheim - Başakşehir maçını online olarak haberimizden İdman TV canlı yayını ile şifresiz izleyebilirsiniz.

Hoffenheim - Başakşehir maçı şifresiz canlı izle (İdman TV canlı yayın)

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Başakşehir, Hoffenheim ile Almanya'da Rhein Neckar Arena'da karşı karşıya gelecek. TSİ 22.05'de başlayacak Hoffenheim - Başakşehir maçında temsilcimiz kaptan Emre Belözoğlu'nda yoksun olarak gruptaki ilk üç puanını almaya çalışacak. Medipol Başakşehir'in bu zorlu mücadelesi Azerbeycanlı futbolseverler için İdman TV şifresiz olarak ekranlara getiriyor. Haberimizdeki İdmanTV canlı yayını ile Hoffenheim - Başakşehir maçını şifresiz olarak online izleyebilirsiniz.

HOFFENHEIM - BAŞAKŞEHİR MAÇI ŞİFRESİZ İZLE

Hoffenheim - Başakşehir maçı Rhein-Neckar Arena'da TSİ 22.05'te başlayacak. Başakşehir'in kritik Hoffenheim karşılaşmasını Rusya Futbol Federasyonundan Aleksei Eskov yönetecek. Hoffenheim - Başakşehir maçını aşağıdaki linke tıklayarak canlı izleyebilirsiniz.

Hoffenheim - Başakşehir maçı canlı izlemek için tıklayınız (İdmanTV canlı yayın)

BAŞAKŞEHİR EKSİK KADRO İLE ALMANYA'DA

Medipol Başakşehir'de, takımın önemli isimlerinden Emre Belözoğlu, Emmanuel Adebayor, Marcio Mossoro ve Manuel da Costa, Almanya'ya getirilmedi. Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Emre Belözoğlu, turuncu-lacivertli ekibin Almanya kafilesinde yer almadı.

Hoffenheim karşısında, teknik direktör Abdullah Avcı'nın, Emre Belözoğlu'nun yerine Gökhan İnler'e forma vermesi bekleniyor.

Medipol Başakşehir'de uzun süredir sakatlıkları devam eden Aurelien Chedjou ve Egemen Korkmaz da bu maçta görev alamayacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler