HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

iPhone 8 özellikleri nasıl olacak? iPhone 8'e 'Retro' model

iPhone 8 özellikleri nasıl olacak? iPhone 8 fiyatı ve iPhone 8 özellikleri ne zaman ortaya çıkacak? Apple'ın iPhone 8 etkinliği 10 Eylül'de! iPhone 8 özellikleri yine Apple'ın minimalist görüşüne uygun bir şekilde donatıldı. iPhone 8 fiyatı ise standartlarda kalıp; özel sürümün 900 dolar civarında olacağı belirtiliyor.

iPhone 8 özellikleri nasıl olacak? iPhone 8'e 'Retro' model

iPhone 8 özellikleri ve iPhone 8 fiyatı, Apple'ın WWDC 2017 etkinliği ile birlikte şekillenmeye başlayacak. Daha önceki iPhone modelleriyle ilgili dedikoduları da Apple WWDC etkinliğinden sonra daha somut bir şekilde öğrenilmişti. Apple, bu sene iPhone serisinin 10. yıldönümü nedeniyle özel ve limitli versiyon hazırlıyor. iPhone X isimiyle önceden duyurulan limitli model, bu sene popülerleşen retro görünümüyle gelebilir. Ancak iPhone 8 ile ilgili herhangi bir iPhone X doğrulaması yok, Apple'ın 10. iPhone yılına özel çıkaracağı model sadece 'iPhone' olarak isimlendirilecek ve sadece 64 GB bellek ve 128 GB bellek sahip olanlar satışa sunulacak. 16 ve 32 GB varyasyonları olmayacak.

iPhone 8 özellikleri yine minimalist

iPhone 8'in teknik özellikleri şu ana kadar resmi ağızdan onaylanmamış olsa da; aslında Apple'ın iPhone prensiplerinden aşağı yukarı hangi özellikleri taşıyabileceğini tahmin edebiliyoruz: Apple, sayısal olarak Android'e nazaran pek fazla yarış içerisinde değil. Apple, iPhone modellerine genellikle kapalı bir işletim sistemi kullandıkları için daha çok optimizasyon odaklı özellikler ekliyorlar. Buradan yola çıkacak olursak; iPhone 8 özellikleri içerisinde 3GB RAM, iPhone 8 Plus modelinde ise 4GB RAM belleği olabileceğini söyleyebiliriz. Kulaklık input'u olarak kullanılan jak girişi, tıpkı iPhone 7 modelinde olduğu gibi yerini lightning port'a bırakıyor.

Öte yandan iPhone 8'in kamera özellikleriyle ilgili çıkan dedikodulara göre, Apple yine çift kamera desteği sağlayacak. Bunun yanısıra kamerada çeşitli hareket sensörleri ve gece çekimleri için lazer output desteği olabilir.
iPhone 8 fiyatıyla ilgili standart modeller her zamanki fiyatlandırmayla piyasaya sürülecek. Elbette USD bazıyla gözönünde bulundurulmalı. Buna karşın; iPhone 8'in iPhone 10. Yıl özel modeli yaklaşık 900 dolar olabilir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler