HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

iPhone X fiyatı tahminlerin üstünde çıktı? Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak?

iPhone X fiyatı belli oldu. İki gün önce iPhone 8 ve 8 Plus'ın fiyatları belli olunca daha çok merak edilen, ilk çerçevesiz ekranlı iPhone X fiyatı sorulmaya başlandı. iPhone 8 ve 8 Plus fiyatlarına göre yapılan tahminlerin üstünde iPhone X Türkiye fiyatı, Apple storelarda ortaya çıktı. Peki iPhone X fiyatı ne kadar? iPhone X Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? iPhone 8 ve 8 plus satış fiyatları nedir?

iPhone X fiyatı tahminlerin üstünde çıktı? Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak?

iPhone X, tanıtımında sonra en çok beklenen ve merak edilen telefon modeli oldu. Apple, bu sene iPhone'u piyasaya sürmesinin 10. yılı olması nedeniyle telefon modellerinde büyük bir değişikliğe gitti ve ortaya iPhone X çıktı. iPhone X, diğer iPhone modellerinden ayıran en büyük özelliği home tuşu olmaması ve nerdeyse çerçevesiz ekran olması. Cuma günü iPhone 8 ve 8 Plus fiyatları ortaya çıkınca herkes iPhone X fiyatını merak etmeye başladı.

İPHONE 8 VE 8 PLUS TÜRKİYE SATIŞ FİYATLARI

Bugün, 13 Ekim Cuma günü, Türkiye'de iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri ön satışa çıktı. Böylece bu modellerin Türkiye satış fiyatları da belli oldu. iPhone 8 ve 8 Plus modeli siyah, gri ve altın olmak üzere üç renk olarak sunuluyor. Bu modeller de aynı zamanda 64 GB ve 256 GB olmak üzere hafıza boyutu bakımından iki seçenek var. Bugün ön satışa çıkan cihazların dağıtımı ise Türkiye'de 20 Ekim'de başlıyor. iPhone 8 ve 8 Plus modellerinin Türkiye satış fiyatları ise şöyle;

iPhone 8 64 GB : 4.149 TL

iPhone 8 256 GB : 4.949 TL

iPhone 8 Plus 64 GB 4.699 TL

iPhone 8 Plus 256 GB : 5.499 TL

İPHONE X FİYATI NE KADAR?

Peki iPhone X fiyatı ne kadar? Apple, iPhone X modellerinin ABD fiyatlarını 999 ve 1149 dolar olarak belirlemişti. Tahmin edilen fiyatlar yaklaşık 5799 TL'den başlıyor ama Apple'ın belirlediği fiyatlar çoktan Türkiye standartlarını aştı. Türkiye'de Apple Store online mağazalarında fiyatları şu şekilde oldu;

iPHONE X TÜRKİYE'DE NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

iPhone X fiyatı da kadar Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak merak ediliyor. Apple tarafından açıklanan iPhone X ön sipariş tarihi 27 Ekim. Maalesef Türkiye bu ülkelerin arasında yer almıyor. 27 Ekim'de ön sipariş alınan iPhone X'in raflarda yerini 3 Kasım'da alacağı söylenmişti. Bu durumda Türkiye'de satışa çıkması Kasım sonu veya Aralık başını bulması işten bile değil. iPhone X, bu fiyatlarla Türkiye'de ne kadar rağbet görecek ileride göreceğiz.

Andorra, Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Grönland, Guernsey, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Hindistan, İrlanda, Man Adası, İtalya, Japonya, Jersey, Kuveyt, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Meksika, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Katar, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, BAE, Birleşik Krallık, ABD ve ABD Virgin Adaları’nda müşteriler iPhone X’u 27 Ekim Cuma gününden itibaren sipariş edebilecek ve 3 Kasım Cuma gününden itibaren satışa sunulacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler