HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İSKİ’den Azeri öğrencilere sertifika

Dost ve kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen öğrenciler İSKİ’de stajlarını tamamladı.

İSKİ’den Azeri öğrencilere sertifika

İSKİ, gerek yurt içi gerekse yurtdışından her yıl binlerce öğrenciye kapılarını açıyor.

İçmesuyu arıtımından çevre korumaya, laboratuar analizlerinden altyapı yatırımlarına kadar pek çok alanda faaliyetlerini sürdüren İSKİ, tecrübelerini her yıl kabul ettiği öğrencilerle de paylaşıyor. Bu kapsamda dost ve kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen üniversite öğrencileri İSKİ’nin misafiri oldu.

Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesinin farklı bölümlerinden gelen 26 kişilik öğrenci grubu, 10 gün süreyle İSKİ’nin farklı birimlerinde eğitimini tamamladı. Staj eğitimini tamamlayan öğrencilere İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan tarafından başarı sertifikası verildi.

İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, sertifika töreninde; “Kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen öğrencilerimizi İSKİ’de ağırlamaktan onur duyduk. Stajda kazandığınız tecrübeler, iş hayatınıza ışık tutacaktır” diyerek öğrencilere ileriki hayatlarında başarılar diledi.

Azerbaycan İnşaat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Akşin Kerimov konuşmasında, "Türkiye’nin en önemli su ve kanalizasyon idaresi olan İSKİ, yaklaşık 10 yıldır öğrencilerimize eğitim vermekte. Buradaki eğitimini başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz mesleki yaşamları için önemli bir adım atmakta. İSKİ’de eğitim almış olmak öğrencilerimiz için bir ayrıcalık. İSKİ’ye, yıllardır sürdürdüğü bu anlamlı desteği için şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler