HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü köpek eğitmeni İsmail Efe Yıldız hayatını kaybetti

Köpek eğitmeni İsmail Efe Yıldız, kalp krizi sonucunda hayata gözlerini yumdu. Aynı zamanda Cnnturk.com'da videoblogger olan İsmail Efe Yıldız'ın beklenmedik ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Ünlü köpek eğitmeni İsmail Efe Yıldız hayatını kaybetti

Hayvansever ve köpek eğitmeni olan İsmail Efe Yıldız hayata gözlerini yumdu. Ünlü köpek İsmail Efe Yıldız, köpek eğitimi konusunda hazırladığı ve Cnnturk.com'da yayınlanan videolarıyla köpek sahiplerine rehber olmuştu. Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden İsmail Efe Yıldız'ın ani ölümü sevenlerini ve takipçilerini üzdü.

Aynı zamanda Cnnturk.com'da da videoblogger olan İsmail Efe Yıldız geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Yıldız'ın beklenmedik ölümü sevenleri yasa boğdu. Köpek eğitmeni İsmail Efe Yıldız'ın, Maslak Osman Kabil Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bahçeköy Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. 2015 yılında evlenen İsmail Efe Yıldız hazırladığı pek çok video ile köpek sahiplerine rehber olmuştu. İsmail Yıldız hazırladığı videolar ile Yeni doğan köpek ne zaman eğitilmeye başlanır?, Sokak köpeklerinin insanlarla iletişimi nasıldır?, Köpeğimize "bekle" komutunu nasıl vermeliyiz?, Yeni doğan köpek ne zaman eğitilmeye başlanır?, Köpek eğitiminde hangi komut sık kullanılmamalıdır? gibi sorulara yanıt vermişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler