HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Bakırköy'de TIR faciası! Trafiği birbirine kattı!

Bakırköy'de kontrolden çıkan bir TIR devrildi. TIR'ın dorsesi başka bir otomobili duvara sıkıştırdı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Bakırköy'de TIR faciası! Trafiği birbirine kattı!

İstanbul Bakırköy'de kontrolden çıkan bir TIR devrildi. TIR'ın dorsesi başka bir otomobili duvara sıkıştırdı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

BAŞKA BİR ARACIN DAHA ALTGEÇİTTE SIKIŞMASINA NEDEN OLDU

Devrildiği sırada başka bir aracın daha altgeçitte sıkışmasına neden olan tır çekici yardımıyla kaldırılırken, trafikte yoğunluk yaşandı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Bakırköy Sahil yolu Havalimanı istikametinde Hava Harp Okulu önünde bulunan alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 HS 2161 plakalı tır alt geçitten geçiş yaptığı sırada taşıdığı boş konteyner geçide takıldı. Çarpma etkisiyle devrilmeye başlayan tır bu sırada seyir halinde olan 34 PL 9350 plakalı aracı sıkıştırdı. Tır sürücüsü araç içerisinde sıkışırken olayı gören vatandaşlar durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

TIR ÇEKİCİYLE GEÇİDİN ALTINDAN ÇIKARILDI

Yan yatan tır içerisinde sıkışan şoför itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri olası bir olumsuzluğa karşı olay yerini güvenlik şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı. Alt geçidin altından çekici yardımıyla çıkartılan tırın mazot ve yağı yola döküldü. Belediye ekiplerinin kumlama çalışması yaptığı kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kazanın olduğu istikamette trafik uzun kuyruklar oluştu. Trafik uzun bir süre tek şeritten sağlanırken tırın kaldırılması sonucu trafik normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

otomobil-devrilen-tir-ile-kolon-arasinda-sikisti-1_8032_dhaphoto2

otomobil-devrilen-tir-ile-kolon-arasinda-sikisti-1_8032_dhaphoto3

En Çok Aranan Haberler