HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da metro, marmaray çalışıyor mu? Yağmur toplu ulaşımı nasıl etkiledi?

İstanbul yağışı ile birlikte Metro ve marmaray seferleri çalışıyor mu detayı için cevap aranıyor. İstanbullular, metro ve marmaray kulanmadan önce metro çalışıyor mu sorusunu sormaya başladı . Metro ve Marmaray için son durumu merak edenler , kara yolu ulaşımına alternatif olarak bu hatları kullanmak zorunda kaldılar. Peki, Metro ve Marmaraya çalışıyor mu? İşte, İstanbul toplu ulaşım ile ilgili tüm bilgiler

İstanbul'da metro, marmaray çalışıyor mu? Yağmur toplu ulaşımı nasıl etkiledi?

Metro ve Marmaray seferleri çalışıyor mu sorusu merak ediliyor. Sağanak yağışın ve dolu yağışının devam etmesiyle birlikte birçok merkezde yine fazlasıyla su baskınları gerçekleşti. Peki, Metro ve Metrobüs seferleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

MARMARAY SEFERLERİ NE DURUMDA? İSTANBUL'DA MARMARAY ÇALIŞIYOR MU?

İstanbul'daki yağışır ardından Marmaray'da seferlerin etkilendiği, kısıtlandığı söylenirken işinden evine gitmeye çalışan vatandaşlar yolda kalmış, durumu sosyal medyadan yetkililere bildirmeye devam ettiler. İlgili bakanlıklardan ve yetkililerden an itibariyle marmaray seferleri normale döndüğü açıklandı. Dolayısıyla resmi olarak, İstanbul'da yağış sonrasında marmaray seferlerinin devam ettiğini söyleyebiliriz.

İSTANBUL'DA YAĞMUR SONRASI METRO SEFERLERİ ÇALIŞIYOR MU?

Metro seferleri, özellikle Vezneciler durağı ve Haliç durağı çevresinde yağış nedeniyle problem yaşandığı söyleniyordu. Vatandaşlar problemlerini yine sosyal medyada dile getirdi ve bununla ilgili yetkililerden 'çalışıyor' veya 'çalışmıyor' açıklaması yok. Yağmur yağışı, dolu yağışı İstanbul'da biraz daha normale dönmüş durumda, dolayısıyla şimdilik metro seferleri normal seyrinde devam ediyor diyebiliriz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günler öncesinden bildirmesine, bir önceki yağışta İstanbul halkının yaşadığı sıkıntılara rağmen yine aynı görüntüler ortaya çıktı. Avrasya Tüneli ulaşıma kapatıldı, Taksim Metrosu’nu yine sular aldı, giderler yetersiz kalınca yollar yağmur sularıyla doldu. Ağaçlar yollara devrildi, Uzunçayır’da reklam panosunun devrilmesi sonucu metrobüs seferleri durdu. Atatürk Havalimanı’nda da uçuşlar durduruldu. İstanbul’da Şehir Hatları seferleri iptal edildi. Yenikapı-Havalimanı metrosunda vatman her durakta “Sayın yolcular lütfen acele edin. Aracı acil çıkarmam lazım” anonsu yaptı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler