HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte LG V10 dev bir etkinlikle tanıtıldı, işte V10 ile gelen özellikler

LG V10'un tanıtıldı. Şık tasarımıyla ilgi toplayan LG V10'un dünyada satış tarihi henüz kesinlik kazanmazken LG'nin yeni akıllı telefonunun 680 dolardan satışa çıkarılması bekleniyor.

İşte LG V10 dev bir etkinlikle tanıtıldı, işte V10 ile gelen özellikler

Akıllı telefon meraklılarının bir süredir bekledikleri LG V10'un özelliklerini, çıkış tarihini ve fiyatını bekliyordu. LG firması akıllı telefon meraklılarını bekletmedi ve LG V10'un özellikleri belli oldu. Özellikleriyle olduğu kadar şık tasarımıyla da göz dolduran LG V10 8 Ekim tarihinde ilk olarak Güney Kore’de satışa çıktı. 680 dolara satışa çıkması planlanan LG V10'un dünyada ne zaman satışa çıkarılacağı ise henüz duyurulmadı.

LG V10 ÖZELLİKLERİ

LG V10 ilk bakışta özellikleriyle LG G4'ten farksız gibi görünüyor. ancak V10'un ikinci bir ekranla gelmesi ve yenilenen tasarımı ile öne çıkmayı başarıyor. Metal kasası ve zarifliğiyle kullanıcıların beğenisini kazanmayı amaçlayan LG V10'da estetik bir görünüm elde edilmiş. Öte yandan LG V10, dayanıklılığıyla dikkat çeken bir telefon. Dura Guard adlı bir malzemeyle kaplı olarak arka bölüm ve metal yan çerçeveler, darbeler ve çiziklere karşı LG V10’u dayanıklı bir hale getiriyor.

ELLE AYARLAMA ÖZELLİĞİ

LG V10'un belki de en heyecan verici özelliklerinden biri de videolardaki ayarlamalar olacak gibi gözüküyor. Bu yeni özellik sayesinde LG V10’da video çekimler esnasında elle ayarlamalar yapmak mümkün olacak. Akıllı telefon piyasasında bir ilk olan LG V10'un bu özelliğiyle birlikte video çekimi esnasında saniye kare hızı, enstantane hızı, beyaz dengesi, ISO gibi özellikler elle ayarlanabilecek. Ayrıca “Multi-View” özelliği sayesinde telefondaki üç kamerayı kullanarak aynı anda farklı noktalardan video çekilebilecek. Bu sayede çekim sonrasındaki en iyi görüntü seçilip kaydedilebilecek.

PARMAK İZİ SENSÖRÜ

LG V10’da güç butonun altına konumlandırılan bir parmak izi sensörü yer alıyor. Ekranı uyandırma ve kilidi açmaya yarayan parmak izi tarayıcısı “Android Pay” mobil ödeme sisteminde de kullanılabiliyor.

LG V10 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

LG V10'un teknik özelliklerine gelirsek telefonun ikinci ekranı saat, hava durumu, çağrı ve mesaj bildirimi gibi ek fonksiyonlar sunuyor. Akıllı telefon pazarında ilk kez göreceğimiz yeni modelin üst kısmında 2.1 inçlik bir ekran, 160×1040 piksel çözünürlüğü ile kullanıcılara sunuluyor. 6 çekirdekli 64-bit Snapdragon 808 işlemci, Adreno 418 grafik işlemci, 4GB LPDDR3 bellek, 5.7 inçlik Quad HD çözünürlüğünde Quantum IPS bir ekran, 2560×1440 çözünürlük, 64GB dahili depolama, 2TB’a kadar microSD kart desteği, Çift ön kamera, Ön kamera 120 derece 5MP F/1.8 diyafram açıklığına sahip, O IS 2.0 destekli çift LED, Flaş lazer otofokus sensör, 16MP’lik arka kamera, 4K video çekebilme, Çıkarılabilir 3000 mAh Bluetooth, 4.1 Parmak izi okuyucusu LG’nin V serisi yeni amiral gemisi telefonu tasarımı ve teknik özellikleri ile göze çarpıyor. LG, V10 modelinde MIL-STD-810G sertifikası ile suya, toza ve düşmelere karşı cihaza dayanıklılık sunuyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler