HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül 50. Bölüm Nefesleri Kesti

Fox Tv'nin sevilen dizisi Karagül 50. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenleri ekrana kitledi. Nefes kesen bölümde Kendal iyice köşeye sıkıştı.

Karagül 50. Bölüm Nefesleri Kesti

Karagül 50. bölümüyle Fox Tv ekranlarından izleyenleriyle buluştu. Büyük ilgiyle izlenen son bölümde geçmişte yaptıkları gün yüzüne çıkan Kendal iyice köşeye sıkıştı. Kendal bu durumdan kurtulmanın yollarını ararken, Murat, Kadriye Ana ve Baran Kendal'i cevalandırmak için adeta yarıştı. 19 Eylül akşamı ekrana gelen Karagül son bölümü aşağıda bulunan bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kadriye Ana ve Kendal'in son nefeslerine adın attıkları dönemde konakta gergin bekleyiş sürmektedir. Karagül 50. bölümde Şamverdi Ailesi'nin sırlarla örülü hayatları aydınlanmaktadır ve hesapta olmaya gerçekler ortaya çıkmaya başlar. Kendal'in hesabını Kadriye ana kesmek istemektedir. Ancak Murat'ta geçmiş hesaplaın peşindedir. Gözünü karartır ve Kendal'i cezalandırmak için her şeyi yapmaya hazırdır, gözünü karartmıştır. Özlem ortaya çıkardığı gerçeten dolayı rahat edeceğini düşünürken, beklemediği gelişmeler yaşanır ve Karagül yeni bölümde korku dolu bir bekleyişe başlar.

Diğer yandan Ebru ise Murat'ın aslında kendini terk etmediği gerçeğini öğrenir. Bu gerçek onun dünyasını alt üst eder ve yeni bir acıya katlanmak zorunda kalır. Gerçek bildiği her şey değişen Ebru, Kendal yüzünden bunca zaman sevdiği adama hasret kalmıştır. Karagül 50. bölümde Baran amcası hakkında gerçekleri öğrenir. Bu gerçeklerle yıkılır. Babasının katilini kendi elleriyle cezalandırmak ister ve harekte geçer. Fakat Baran'ı bekleyen bir sürpriz yaşanacaktır.

KARAGÜL 50. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


En Çok Aranan Haberler