HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kürk Mantolu Madonna film oluyor. Başrolde Marion Cotillard var. Marion Cotillard kimdir?

Türk edebiyatının usta yazarı Sabahattin Ali'nin unutulmaz eseri, "Kürk Mantolu Madonna film oluyor. Kürk Mantolu Madonna'da Beren Saat'in oynayacağı konuşuluyordu. Fakat kadroda değişiklik oldu. Başrolde Marion Cotillard var. Peki Marion Cotillard kimdir?

Kürk Mantolu Madonna film oluyor. Başrolde Marion Cotillard var. Marion Cotillard kimdir?

Kürk Mantolu Madonna film oluyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı Kürk Mantolu Madonna filmi oyuncuları ile merak ediliyordu. Baş rolünde Beren Saat’in oynayacağı haberleriyle gündeme gelen Kürk Mantolu Madonna filmi oyuncuları belli oldu. Başrolde Marion Cotillard var. Peki Marion Cotillard kimdir?

Ay Yapım, Hollywood’un ünlü yapım şirketi The Weinstein Company ile işbirliği yaptı ve Kürk Mantolu Madonna filmi için hazırlıklara başlandı. Merakla beklenen Kürk Mantolu Madonna filmi oyuncuları ise belli oldu. Beren Saat'in baş rolünde oynayacağı konuşulan filmin baş rolünde, yani Maria Puder rolü için 41 yaşındaki Oscar’lı yıldız Marion Cotillard’a teklif götürüldü. Kitabı okuyup çok seven ve filmde rol almaya sıcak bakan Cotillard ile önümüzdeki günlerde anlaşma imzalanacak. Raif Efendi karakterini kimin canlandıracağı ise merak konusu. The Weinstein Company, son dönemde Lion, Nacbeth, Soutpaw, No Escape, filmelerinin yapımcılığını üstlendi.

KÜRK MANTOLU MADONNA

Sabahattin Ali'nin 1943 yılında yayımladığı bir romanıdır. İlk olarak Hakikat gazetesinde 18 Aralık 1940-8 Şubat 1941 (çıkmadığı günler: 8-10,14,15 Ocak 1941) tarihinde “Büyük Hikâye” başlığı altında 48 bölüm olarak yayınlanmıştır. Sabahattin Ali, Kürk Mantolu Madonna’yı ikinci kez askerlik yaptığı Büyükdere’de çadırda yazmış ve günü gününe gazeteye yetiştirmeye çalışmış, romanı yazdığı günlerde attan düşüp sağ kol bileği çatlayınca, kolunu tenekede ısıtılan suya koyup yazmaya devam etmiştir. Romanın baş karakterleri Maria Puder ve Raif Efendi'dir. Raif Efendi içine kapanık, melankolik,sessiz ve dış dünyaya uyum sağlayamamış bir karakterdir. Hayatı boyunca birçok şeye boyun eğmiş, haksızlığa uğradığında bile buna karşı koyamamıştır. Sevmediği bir kadınla evlenmiştir, bir ailesi vardır. Kendi hayatına kendi yön verememiş, başkalarının istediği bir insan olarak hayatını sürdürmüştür. Hayatında gerçekten yaşadığını hissettiği sadece bir anısı olmuştur ve bunu günlüğüne aktarmıştır.

MARİON COTİLLARD KİMDİR?

1975 doğumlu Marion Cotillard Fransız aktris, şarkıcı ve söz yazarıdır. Sanatçı Edith Piaf'ın hayatını anlatan, 2007 yılı yapımı La Môme filmi ile tanınır. Bu film ile En İyi Kadın Oyuncu - Müzikal veya Komedi dalında Altın Küre, BAFTA, César ve en iyi kadın oyuncu dalında Oscar ödülü kazanmıştır. 2009 yılında vizyona giren Halk Düşmanları filminde Christian Bale ve Johnny Depp ile birlikte rol almıştır. Yine aynı yıl vizyona giren Nine filminde Kate Hudson, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Fergie, Sophia Loren ve Daniel Day-Lewis gibi oyuncularla birlikte rol almıştır. 2010 yılında yönetmen Christopher Nolan'ın Başlangıç filminde Leonardo DiCaprio ile kameralar karşısına geçmiştir. Oyuncunun Marcel Canet isimli bir oğlu vardır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler