HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm başladı

Kurtlar Vadisi Pusu 230. bölümüyle 12. sezonuna başladı. Heyecanla beklenen yüksek tempolu dizi Kanal D ekranlarından 18 Eylül'de izleyicilerle buluştu.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm başladı

Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 12. sezonuna 18 Eylül'de Kanal D ekranlarından başladı. Kadrosunda köklü değişiklikler yapılan Kurtlar Vadisi Pusu 230. bölümünde yine izleyenleri ekrana kitledi. İlk saniyesinden itibaren aksiyonun, heyecanın, temponun bir an olsun düşmediği Kurtlar Vadisi Pusu 230. bölümde dünyaca ünlü yıldız Andy Garcia'da yer aldı. Merakla beklenen dizi yine kendi gününde ve kendi saatinde (Perşembe, 20.00) ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü izlemek isteyenler Kanal D resmi internet sitesinden Pazar günü izleyebilecekler. Ayrıca dizinin son bölüm fragman videoları da aşağıda yer almaktadır.

Kurtlar Vadisi Pusu 230. bölümde Polat Alemdar, dünyayı yöneten karanlık güçlerin kirli oyunlarına karşı mücadelesini sürdürdü. Polat Alemdar, dünyayı söneten, sömüren güçlere karşı yeni bir yapılanma, bir omurga önerisinde bulundu. Polat'ın planı hazır, aynı zamanda kuracağı ekipte kimlerin olacağı kafasında belirlenmişti. Alemdar, kripteksteki gizli belgeleri deşifre etti. Bu olay dünyadaki dengeleri değiştirdi. Hatta büyük sırları ortaya çıkardı. Peki Amon buna nasıl bir tepki verdi? Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde ekipte kimlerin olacağı ve planın ne olacağı merak konusuydu...

POLAT ALEMDAR YALNIZ KALDI

Polat Alemdar artık çok daha yanlız. Çünkü can dostları Memati, Abdulhey ve Kara gitti. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bir çok karakterine veda ettikten sonra yeni kanal Kanal D ekranlarında kendi gününde ve kendi saatinde ekranlara gelmeye devam edecek. Başrolünü ve yapımcılığinı Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin merakla beklenen yeni sezon 230. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanında neler oluyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı bir satranç tahtası üzerinde Şah'ın devrilmesi ile başlıyor. Satranç tahtasında devrilen Şah, hangi düzenin sonunu temsil ediyor acaba. Öte yandan artık Polat Alemdar'ın yanındaki tek adamı Cahit, silahlı adamların arasında çaresiz bir şekilde görünüyor. Ancak Cahit son anda ayak bileğine bağlı olan bir cihazı gösteriyor. Kurtlar Vadisi Pusu'da Cahit ölecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu 230. Bölüm 1. Fragmanı:

Kurtlar Vadisi Pusu 230. Bölüm 2. Fragmanı:

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Fragmanı:


En Çok Aranan Haberler