HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) memur ve personel alımı yapacak. İşte şartlar...

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) memur ve personel alımı yapacağını duyurdu. MKE bünyesinde yer alan açık pozisyonlar için 52 kişilik memur ve personel alımı ilanı yayımlandı. Peki MKE memur ve personel alımı hangi pozisyonlara yapılacak. İşte detaylar...

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) memur ve personel alımı yapacak. İşte şartlar...

Kamu kurumlarına memur ve personel alımı devam ediyor. Bu kapsamda Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) da memur ve personel alımı yapacağını duyurdu. MKE bünyesinde yer alan açık pozisyonlar için 52 kişilik memur ve personel alımı ilanı yayımlandı. Peki MKE memur ve personel alımı hangi pozisyonlara yapılacak. İşte MKE memur ve personel alımı ilanı hakkında detaylar...

MKE memur ve personel alımları Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasından yapılacak. 11 Eylül 2017 tarihinde yayımlanan ilanın geçerli olduğu son tarih 20 Eylül. Alımlar farklı kadrolarda gerçekleşecek olup, adaylardan Ön lisans mezunluğu ve Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak. MKE memur ve personel alımında Kırıkkale ve Ankara çalışma yeri olarak belirlendi.

MKE ALIM KADROLARI

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Ankara'da 5 Kimya Teknisyeni, 9 Makine Teknolojisi Teknisyeni olmak üzere toplamda 14 kişi alacak. Kırıkkale'de, 5 Bilgisayarlı Makine (CNC Operatörü ), 3 Kaynak Teknisyeni, 12 Bilgisayarlı Makine (CNC Operatörü ), 18 Tesviyeci olmak üzere 38 kişi alacak.

MKE MEMUR VE PERSONEL BAŞVURUSU

MKE ALIM ŞARTLARI NELER?

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu ( MKEK ) alımını yapacak oluğu yukarıdaki kadrolar için adaylardan, Ömlisans mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, kadro branşında Önlisans mezunu olan veya yetkili kuruluşlardan kadro branşından mesleki yeterlilik belgesi olanlar veya herhangi bir önlisans mezniyet olup lise ve dengi okul seviyesinde kadro branşından başvuru yapabilirler.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler