HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte, Microsoft'un ilk dizüstü bilgisayarı Surface Book'un özellikleri

Microsoft'un ilk dizüstü bilgisayarı Surface Book'un özellikleri tanıtıldı. Macbook Pro’dan iki kat daha hızlı olduğu iddia edilen Surface Book'un özelliklerini ve fiyatını sizler için derledik.

İşte, Microsoft'un ilk dizüstü bilgisayarı Surface Book'un özellikleri

Microsoft dizüstü bilgisayar segmentine Surface Book ile giriyor. Uzun süredir beklenen Surface Book Amerika'da düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Microsoft'un bugüne kadar yapılmış en hızlı ve ince dizüstü bilgisayar olarak tanıttığı Surface Book dizüstü bilgisayar piyasasına iddialı bir giriş yaptı. Macbook Pro’dan iki kat daha hızlı olduğu öne sürülen Surface Book, bugüne kadar yapılmış en ince ve en hızlı dizüstü bilgisayar olarak görücüye çıktı.

Zarif görünümü ve magnezyum alaşımlı kasasıyla dikkatleri üzerine toplayan Surface Book ayrılabilir ekrana sahip. Bunun yanında Microsoft'un belki de en önemli özelliği 1024 seviyeli hassasiyete sahip Surface Pen. Diğer kalemlerden farklı olarak silgisi de bulunan Surface pen zarif görünümüyle de akranlarından ayrılıyor. Amerika'da ön sayışa çıkan Surface Book 26 Ekim'den sonra 1499 dolardan raflarda yerini alacak. Ürünün ne zaman Türkiye'de satışa çıkarılacağı ise bilinmiyor.

MİCROSOFT SURFACE BOOK ÖZELLİKLERİ

12 saate kadar kullanım

Dokunma ve kalemi destekleyen 13.5 inç PixelSense ekranla gelen Surface Book'ta Intel’in Skylake ailesinden Intel Core i5 ve i7 işlemci ve Nvidia GeForce GPU (GDDR 5) bulunuyor. İki adet USB 3.0 portu, tam boyutlu SD kart slotuna sahip olan Surface Book, tek şarjla 12 saate kadar kullanım süresi sunuyor.

Surface Pen

Microsoft’un yeni Surface’leriyle birlikte gelen en önemli yeniliklerden birisi de Surface Pen. Gerçek bir kaleme daha benzer biçimde tasarlanan Surface Pen, 1024 seviyeli bir hassasiyete sahip. Surface Pen, akranlarından farklı olarak bir silgiye sahip. Kalemle yapılacak işlemler için ekrana dokunma gereksinimi ortadan kaldırmak isteyen ekip ayrıca kalemin üzerine bir sağ tuş butonu da eklemiş.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler