HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Koç'un bulunduğu hastaneye ziyaretçi akını

Kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı, iş adamı Mustafa Koç'un hayatını kaybettiği Amerikan Hastanesi ziyaretçi akınına uğradı.

Kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı Mustafa Koç'un sağlık durumuyla ilgili bilgi almak isteyen çok sayıda kişi Amerikan Hastanesi'ne geldi.

Koç ailesinin yakın aile dostları Sema Doğan ve kızı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Ümit Boyner, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Fenerbahçe eski yöneticisi Murat Özaydınlı Cem Hakko'nun da aralarında bulunduğu iş dünyasından bir çok isim, Mustafa Koç’un müşahade altında tutulduğu hastaneye gelip bilgi aldı.

İŞTE KENDİ PAYLAŞIMLARIYLA MUSTAFA KOÇ - TIKLAYIN

Hastaneye gelen yakınları Mustafa Koç'un vefat haberi ile büyük üzüntü yaşarken, Koç Holding'ten de açıklama yapıldı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin de Koç'un durumu hakkında bilgi almak için hastaneye geldi.

Cem Boyner

Suzan Sabancı Dinçer

Arzuhan Doğan Yalçındağ

Yılmaz Ulusoy

Murat Özaydınlı

SPOR YAPARKEN FENALAŞTI

Sabah saat 08:10'da spor yaparken rahatsızlanmasının ardından spor hocası ve yakın koruması tarafından Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Koç, ardından helikopterle kaldırıldığı Amerikan Hastanesi'nde de yapılan tüm müdahalelere yanıt vermedi. Saat 12:00'de ünlü iş adamı Mustaf Koç'un hayatını kabettiği resmen açıklandı.

AMERİKAN HASTANESİ: MUSTAFA KOÇ'U KAYBETTİK

Bu sabah spor yaparken kalp krizi geçiren veilk müdahalesi Beykoz Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen Mustafa Koç ile ilgili hastanenin Genel Müdürü Erhan Bulutcu gazetecilere açıklama yaptı.

Bulutcu, "Sayın Mustafa Koç'u hem Beykoz Devlet Hastanesi'nde hem de Amerikan Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Söyleyeceğim bir şey yok" dedi.

Bir gazetecinin "En son devlet hastanesinde yapılan müdahalelerde hayata döndürüldüğü yönünde bilgiler var" şeklindeki cümlesi üzerine Bulutcu, "Böyle spekülasyonlara cevap vermek istemiyorum. Söylediğim tek net şey şu; Evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda. Bizler de Beykoz Devlet Hastanesi'ndeydik. Maalesef buraya da getirmemize rağmen kendisini kalp krizi sonucu kaybettik" diye konuştu.

Bulutcu, "Ne kadar müdahale ettiniz" şeklindeki soru üzerine yaklaşık 4 saat müdahale edildiğini söyledi.

Genel Müdür Bulutcu, "Bir rahatsızlığı var mıydı?" şeklindeki soruya cevap vermek istemediğini bildirdi.

REUTERS DÜNYAYA 'SON DAKİKA' OLARAK GEÇTİ

Tüm dünyada yayın yapan Reuters haber ajansı, Mustafa Koç'un kalp krizi geçirdiği haberini yabancı abonelerine son dakika gelişmesi olarak servis etti.

KOÇ HOLDİNG'TEN AÇIKLAMA

Koç Holding: Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mustafa V. Koç'u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun.

KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkanı, işadamı Mustafa Koç, bu sabah spor yaptığı sırada geçirdiği kalp krizi nedeniyle Beykoz Devlet Hastanesi’ne acil olarak kaldırıldı. Solunumu durmuş halde hastaneye getirilen Koç’a 40 dakika süren yeniden canlandırma müdahalesi uygulandı. Koç, ilk müdahalenin ardından Beykoz'a getirilen helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi.

MİDE AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ

Mustafa Koç, bir süre önce İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tüp mide ameliyatı (mide küçültme) olmuş, 4 ayda tam 40 kilo vermişti. Koç, kızı Esra'nın lise mezuniyet partisinde zayıflamış yeni haliyle katılmıştı.

2002 YILINDA BY-PASS OLMUŞTU

Mustafa Koç 2002’de ABD’de sağlık kontrolünden geçtiğinde kalbine giden 3 damarının tıkalı olduğu saptanmış ve ameliyat edilmişti.

BUGÜN DAVOS'A GİDECEKTİ

Koç bugün Dünya Ekonomi Forumu toplantıları için Davos'a gidecekti.

TÜRKİYE EKONOMİSİNDE YÜZDE 10'LUK PAY KOÇ'UN

Enerjiden otomotive kadar bir çok alanda faaliyet gösteren Koç Holding, Türkiye ekonomisinin yüzde 9’unu, ihracatının yüzde 10’unu, devletin toplam vergi gelirlerinin yüzde 9,4’ünü teşkil ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler