HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Numan Kurtulmuş nikah şahitliği yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi Genel Başkanlığı döneminde partisinin Adana İl Başkanlığı görevini yapan Sıtkı Cengil’in oğluna nikah şahitliği yaptı.

ADANA (İHA) - Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’nin kıydığı nikahta Kurtulmuş, Hekimevi Balo Salonu'nda düzenlenen düğün töreninde, eski milletvekili ve Saadet Partisi Adana eski İl Başkanı Sıtkı Cengil'in oğlu Necip Fazıl Cengil ile Hüseyin Ulu'nun kızı Hatice Zaika Ulu'nun nikah şahidi oldu. Evlilik cüzdanını geline veren Numan Kurtulmuş, “Ailenin reisi olduğu için değil ama aileyi ayakta tutacak ana unsur ana direk olduğu için ve bu nikah cüzdanına daha iyi sahip çıkacağı için Hatice kızımıza takdim ediyorum. Bu nikah töreninin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sıtkı bey bizim eski arkadaşımız, kadim dostumuzdur. Sıtkı beyin oğlunun düğünü bizim düğünümüz sayılır. Onun için bu akşam özellikle buradayım. Her iki aileyi yürekten tebrik ediyorum. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Kurmakta oldukları aile yuvasının İslami ve insani bakımdan örnek bir aile yuvası olmasını diliyorum. Arkadaşları ve dostları tarafından örnek alınmasını gıpta ile takip edilmesini temenni ediyorum” dedi.

Hatice Ulu ve Necip Fazıl Cengil’in düğününe Numan Kurtulmuş’un yanında AK Parti Milletvekili Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, AK Partililer ve iki ailenin yakınları katıldı.

Güncel haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler