HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

On Numara sonuçları 12 Haziran: On Numara Marmara'yı sevindirdi!

On Numara sonuçları bu akşam saat 21.30'da açıklandı. 775. Haftanın On Numara sonuçları, MPİ tarafından an itibariyle duyuruldu ve 2 kişi büyük ikramiyeyi kazanma fırsatı buldu. Geçtiğimiz hafta, Aydın'dan 1 kişiye müjdeli haber olan On Numara sonuçları, bu hafta İstanbul ve Tekirdağ'a denk geldi Hangi rakamlar On Numara sonuçlarını oluşturdu, toplam kaç kişi On Numara çekilişlerine katıldı, her detayı haberimizde bulabilirsiniz.

On Numara sonuçları 12 Haziran: On Numara Marmara'yı sevindirdi!

On Numara sonuçları bu akşam, 21.30 civarında MPİ.gov.tr adresinden açıklandı. Her hafta Pazartesi günleri duyurulan On Numara sonuçları noter huzurunda belirlenir, ardından tüm sonuçlar internette yayımlanır. On Numara sonuçlarına bakılırsa; büyük ikramiye Marmara Bölgesi'ne, İstanbul'a ve Zeytinburnu'na ve Tekirdağ Çorlu'ya gitti. Bununla birlikte sonuçlardan çıkan rakamlara bakılırsa; bilet talipleri de artış göstermiş.

Geçtiğimiz hafta, On Numara talihlileri sadece Aydın - Efeler ilçesinden çıkmıştı. Aydın Efeler, son haftalarda On Numara'da peşisıra büyük ikramiyeyi tutturuyor.

ON NUMARA SONUÇLARI 12 HAZİRAN 2017

13 15 18 21 24 26 34 35 39 43 47 52 55 58 64 68 74 75 76 77 78 80

10 bilen kişi sayısı : 2
9 bilen kişi sayısı : 75
8 bilen kişi sayısı : 1.340
7 bilen kişi sayısı : 14.244
6 bilen kişi sayısı : 85.475
Hiç bilmeyen kişi sayısı : 165.825

On Numara sonuçlarından çıkan ikramiye fiyatları ise şu şekilde;

Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 136.165,45 TL
Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 2.421,40 TL
Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 135,95 TL
Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 24,40 TL
Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 4,30 TL
Kişi başına düşen ikramiye tutarı: 2,80 TL

On Numara özellikleri

İdaremizce 06.08.2002 tarihinden itibaren yeni bir on-line Sayısal Oyun daha oynatılmaya başlatılmıştır.

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

On Numara sonuçları haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler,

8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri,

10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlükçe ödenmektedir.

On Numara sonuçlarında dağıtılacak olan ikramiye miktarı, o hafta elde edilen hasılattan belirlenmektedir. Çekilen numaraları bir grupta bilen çıkmaması halinde, bu grup için ayrılan ikramiye bir üst gruba ait ikramiyeye eklenmektedir. Ancak, çekiliş yapılan hafta 10 bilen çıkmaz ise bu grubun ikramiyesi bir sonraki hafta 10 rakamı bilenlere dağıtılmak üzere devredilmektedir.

On Numara oyununa 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

On Numara sonuçları belirlendiği tarihinden itibaren 1 (bir) yıl içinde ibraz edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve ödenmez.

On Numara sonuçlarından elde edilecek gelir, İdaremizin diğer tüm oyunlarında olduğu gibi kanunlarla belirlenen faaliyetlere kaynak olarak aktarılmaktadır. Bunlar; Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu, Türkiye'nin Tanıtımı, Olimpiyat Oyunları ile Savunma Sanayii Destekleme Fonu'dur.

Yırtılmış Milli Piyango oyunlarına ait biletler konusunda neler yapılmalı?

Milli Piyango oyununda ikramiye isabet eden numaraları üzerinden yırtılmış veya kopmuş olup, parçaları mevcut olan biletlerin ikramiyesi ancak, İdare veya satış merkezleri tarafından yapılacak inceleme sonucunda ödenebilir. Bu şekildeki biletlerden bayi ödeme yetkisindeki ikramiyeler satış merkezi yöneticisinin kararı, daha büyük ikramiyeler ise İdare merkezi onayı ile ödenir.
Hemen-Kazan oyununda ikramiyeleri gösteren kısımdan ya da başka yerinden yırtılmış ikramiyeli biletlerin satış şubelerimize ibrazı halinde, peşin ödenen ikramiyelerin üzerindeki iki adet ikramiyenin ödenip ödenmeyeceğine, yapılacak inceleme ve araştırma sonucuna göre satış şubelerimizce, bunun üstündeki ikramiyelerde ise ödeme yapılıp yapılmayacağına, yapılacak inceleme ve araştırmaya göre Genel Müdürlükçe karar verilir. Talihliler tarafından doğrudan Genel Müdürlüğe gönderilen diğer biletlerde de Genel Müdürlükçe karar verilir.
Sayısal oyunlarının biletlerinde ise yırtık bilete ikramiye ödenmez. Ancak çekilişin yapıldığı tarihten itibaren 1 yıl ikramiye ödenme süresi içinde ikramiye isabet eden numaralara veya barkod ve bilet güvenlik numarası üzerinden yırtılmış veya kopmuş olan biletlere ikramiye ödenebilmesine, bu biletlerin hamili tarafından ibrazını müteakiben yapılacak veya yaptırılacak inceleme ve araştırmadan sonra Milli Piyango İdaresince karar verilir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler