HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pamukkale Turizm Bursa'ya üs kurdu

Yarım asırdır öncü hizmetleriyle Türkiye’nin ulaşım devi Pamukkale Turizm, sanayi şehri Bursa’da üs kurdu.

Pamukkale Turizm Bursa'ya üs kurdu

Son yıllarda yaptığı ataklar ve yatırımlarla Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına giren Pamukkale Turizm, 2011 yılında en büyük yatırımını sanayi şehri Bursa’ya üs kurarak yaptı.
50 yıllık geçmişe sahip Pamukkale Turizm, büyüme stratejisi çerçevesinde Türkiye ekonomisine yön veren Bursa’da 20 yeni şubeyle atılıma geçti.

Mayıs ayından itibaren Bursa’dan faaliyet gösterdiği Akdeniz, Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu, Marmara bölgelerine direk kalkışlı seferler düzenlemeye başlayan firma sadece Bursa operasyonunda çalışacak otobüsleri için 9 milyon Avro yatırım gerçekleştirdi. Pamukkale Turizm Genel Koordinatörü Mustafa Özdalgıç, Bursa’ya üs kurmaya geldiklerini bu anlamda operasyon,filo,yazılım,altyapı dahil olmak üzere tüm çalışmalarını tamamladıklarını belirterek şunları söyledi:
‘1962 yılından itibaren faaliyet gösterdiğimiz ulaşım sektörünün köklü firmalarından biri olarak Bursa gibi güçlü, zengin ve önemi her geçen yıl artan bir şehre değer katmak, yatırım yapmak bizim için çok önemli. Bu nedenle de yatırım yılı olarak ilan ettiğimiz 2011’de en büyük yatırımımızı Bursa’da yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bursalılara, Türkiye’nin her yerinde örnek gösterilen Pamukkale’nin ayrıcalıklı hizmetlerini sunmak, Pamukkale kalitesi ve keyfiyle yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla sadece Bursa operasyonunda çalışacak otobüslerimiz için 9 milyon Avroluk yatırım yaptık. Değerli Bursalıların sunduğumuz hizmetlerden daha kolay ve rahat faydalanabilmeleri için Nilüfer, Heykel, Çekirge, Altıparmak, Setbaşı, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı gibi önemli merkezlerde ve Bursa genelinde var olan şubelerimize 20 yeni şube ekledik. Bursa’da Pamukkale kalitesini yaşatmak amacıyla çalışmalarımıza yoğun olarak devam ediyoruz.’

2009 VE 2010 ULAŞTIRMA SEKTÖRÜ BİRİNCİSİ
Pamukkale Turizm Genel Koordinatörü ve sektörün duayyen ismi Mustafa Özdalgıç, Bursa merkez olmak üzere Türkiye’nin her yerinde sefer ve ulaşım noktası arttırmak için yeni atılımlar yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Sektöre getirdiği yeniliklerle tanınan Özdalgıç ‘Son yıllarda yaptığımız ataklar ve yatırımlarla Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına girdik. 7 milyonu aşan yolcumuz, 2011 model otobüslerden oluşan 443 araçlık filomuz, kişisel yolculuk keyfini maksimuma çıkaran özel donanımlı Teknobüs ve Pamukyol seferlerimiz, günde 517 noktaya sefer yapma imkanımız, Türkiye genelinde bulunan 427 iletişim noktamız ve yenilikçi hizmetlerimizle sektör ortalamalarının üzerinde yakaladığımız büyüme performansımızdan dolayı 2009 ve 2010 yıllarında Ulaştırma sektörü birincisi seçildik. Sektörde ilk olarak hayata geçirdiğimiz projelerle başlayan değişim rüzgarı Türkiye’deki diğer firmaları da etkilemeye başladı. Hizmet ve ürün kalitesi arttı. Türkiye’de yolculuklar keyifli ve konforlu hale gelmeye başladı. Pamukkale Turizm olarak başlattığımız değişim hareketinin, sanayi,üretim ve ekonomik gücüyle ülkemize sürekli değer katan Bursa ile birlikte daha da büyüyeceğine,güçleneceğine ve hızını arttıracağına yürekten inanıyorum’ diyerek yeni atılımlarının merkezinde Bursa’nın olacağını belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler