HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polisten haberi yoktu

Musa kod adlı şüpheli Bayrampaşa'da kazı yaparken polis de saniye saniye kayıttaydı.

Polisten haberi yoktu
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açklamada, "Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda; ilimizde sansasyonel nitelikte bombalama eylemi arayışı içerisinde olan (1) şahıs ile kendisine yardım yataklık eden (6) şahıs olmak üzere toplam (7) şahıs 06-08/03/2012 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar 09.03.2012 günü adli makamlara sevk edilmiştir" denildi.
[ ****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/istanbulda-patlayici-madde-kazisi-15-kg-plastik-patlayici-bulundu/9724/247667/)
**12 KİLO 990 GRAM PATLAYICI**
Açıklamada şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalar ile gösterdikleri mevkilerdeki kazı çalışmalarında 5 Adet elektrikli kapsül
12.990 kg PE-4A patlayıcı madde, 2 Adet cep telefonuna gizlenmiş RF düzenek alıcısı, 2 Adet cep telefonuna gizlenmiş RF düzenek vericisi, 1 Adet cep telefonu ile çalışabilen elektronik düzenek ve 1 Adet Elektronik devreleri kullanma talimatı ele geçirildiği bildirildi.
**KAZI YAPARKEN GÖRÜNTÜLENDİ**
Polis Bayrampaşa'da yaptığı kazılarla ilgili çektiği görüntüleri dağıttı. Görüntülerde Musa Kod adlı E.Ş'nin Bayrampaşa'da patlayıcıların bulunduğu alanda kazı yaparken görüntüleri de bulunuyor. Adım adım takip edildiği görülen E.Ş'nin de aralarında bulunduğu 7 kişi polis tarafnıdan düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Operasyon anı ve Musa kod adlı E.Ş'nin kazı yapması polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. (DHA)

[Polisten haberi yoktu](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Polisten haberi yoktu") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler