HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pucca'nın 'piknik tüplü' Twitter paylaşımı ortalığı karıştırdı

Yazar Pucca, Twitter üzerinden Seda Sayan ve sevgilisine göndermede bulundu, ortalık karıştırdı. Seda Sayan'ın yeni erkek arkadaşı Erkan Çelik, Twitter hesabından Puccca'ya hakaret yağdırdı.

Pucca'nın 'piknik tüplü' Twitter paylaşımı ortalığı karıştırdı

Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan sosyal medya platformlarından Twitter, ünlü isimlerin de sık sık yer aldığı, yeni; albüm, dizi ve filmlerinin reklamlarını yaptığı bir mecrea haline geldi. Öyle ki siyasetçilerden oyunculara, şarkıcılardan gazetecilere hemen hemen tüm alanlardaki tanıdık yüzler tartışmalarını bile Twitter üzerinden yaşar hale geldi. Bu tartışmalara bir yenisi geçtiğimiz günlerde eklendi. İnternette Pucca olarak tanınan Selen Işık ve Seda Sayan'ın yeni aşkı Erkan Çelik, Twitter üzerinden birbirlerine girdi. Pucca'nın hesabından attığı; "Seda Sayan ve Uğur neydi soyadı adamın unuttum, piknik tüpü gibi olan hani. İkisine boşuna para veriyorlar. Öyle kameraya bakıyorlar sadece." tweetine sinirlenen Erkan Çelik ard arda hakaretleri sıraladığı şu paylaşımı yaptı: "Allah kimseye bu dangalağın verdiği akıldan vermesin. Milletin aldığı parada gözü olan Allah’ın yarattığı kulun tipine laf söyleyen bu dangalak bir de memlekette yazar olabiliyor. Daha yeni evlendi ama bakıyorum da evlilikte sorun var galiba. Kendi içinde mutlu olamayanlar dışarıya kusarmış. Bu dangalağın içine Seda Sayan kaçmış. Eğer öyle olmasaydı, kendi yazdığı kitabında "Etrafım beni Seda Sayan'a benzetiyor diye böbürlenmezdi dangalak!"

GERİ ADIM ATMADI

Twitter üzerinden başlayan kavga gittikçe büyüdü ve Pucca, dava açacağını söyledi. Bunun üzerine kavgaya dahil olan Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik'in Twitter hesabının hacklendiğini, atılan tweetlere itibar edilmemesini istedi. Seda Sayan'ın bu açıklaması Pucca'yı sakinleştirmek için yeterli olmadı.

SEDA SAYAN'DAN KARŞI ATAK GELDİ

Pucca'nın kararından dönmemesi üzerine Seda Sayan'dan karşı atak geldi. Pucca'nın Twitter paylaşımını Instagram'dan yayınlayan sanatçı, paylaşımının altına "Bana ve program partnerim Uğur Aslan'a yapılan bu saldırının hesabı elbette ki sorulacaktır..Yargıya intikal ettiriyoruz..Bu twiti atıyorsan sonra sayfandan silip kaldırmayacaksın.." yazdı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler