HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Savaşçı son bölüm izle: Yüzbaşı Haydar çıldırdı! (Yeni Bölüm fragmanı çıktı mı?)

Savaşçı son bölüm heyecanlı sahneleri ile izleyicileri ekran başına topladı. Savaşçı 21. bölüm özellikle Doktor'un işinin bitirilmesi ile dikkat çekti. Dizinin son bölümünde Yüzbaşı Haydar'ın gelen telefon sonrası adeta çıldırması izleyicileri meraklandırdı. Savaşçı son bölümü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için 21. Bölüm bağlantısı ile hem son bölümden hem de Savaşçı 22. yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar haberimizde...

Savaşçı son bölüm izle: Yüzbaşı Haydar çıldırdı! (Yeni Bölüm fragmanı çıktı mı?)

Herkesin beklediği an geldi ve Savaşçı son bölümde Doktor'un bileti kesildi, Kılıç Timi ve Albay Kopuz içene düştükleri cehennemden çıkmayı başardılar. Bozkurt Yüzbaşı tam zamanında gelerek müdahale etti.

Fox Tv'nin sevilen dizisi Savaşçı son bölüm merak uyandıran bir sahne ile kapandı. Yüzbaşı Haydar gelen bir telefon sonrası kendini kaybetti ve adeta çıldırdı. İzleyenleri meraklandıran sahnede Haydar'a gelen telefonda ne bilgi verildiği merak ediliyor. Kimi karısına bir şey olduğu kimisi de karakola büyük bir saldırı olduğunu düşünüyor. İşte Savaşçı son bölüm ile ilgili detaylar artı 21. Bölüm izleme bağlantısı ve Savaşçı 22. yeni bölüm fragmanı ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı...

SAVAŞÇI 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN ÇIKACAK?

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanlarının ilki Salı günleri yayımlanıyor. Yani 21 Kasım Salı günü Yüzbaşı Haydar'a gelen ve acı bir haber verdiği belli olan telefonun içeriğine dair ipuçlarını Savaşçı 22. bölüm fragmanından fragmanından öğreneceğiz.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE YAŞANANLARIN ÖZETİ

Sınır ötesinde Doktor’u ele geçiren Kılıç Timi ve Albay Kopuz, dönüş yolunda kalabalık bir grup teröristle çatışmaya girdiler. Doktor kaçmak için fırsat kollarken, ağır silahlarla saldırı altında kalan time sınır ötesinde oldukları için takviye imkansızdı. Resmi makamlarla temasa geçen General Kutalmış, timini kurtarmak için Jandarma Özel Harekat'tan Yüzbaşı Haydar Bozkurt’u görevlendirdi.

Yüzbaşı Haydar ve komutasındaki askerler, Kılıç Timi’ni ve Albay Kopuz’u cehennemden çıkarmak için hemen harekete geçtiler. Umutlar tükenirken hiç beklenmedik bir gelişme olayların seyrini değiştirdi.

Bu gelişmelerin yaşandığı Savaşçı son bölümü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile Savaşçı 21. bölüm videosuna ulaşabilirsiniz.

SAVAŞÇI 21. BÖLÜM İZLE

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler