HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit cenazesindeki tanınmayan kadının kimliği ortaya çıktı

Şehit cenazesine katılarak tabuta sarılıp uzun süre gözyaşı döken ve şehidin yakınları tarafından tanınmadığı yönünde bilgi alınan genç kadının kim olduğu ortaya çıktı.

Şanlıurfa’da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Recep Yanmaz için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bu sabah tören düzenlenmiş ve törene polis memurunun kardeşi Seyfi ile birlikte dayısı Mevlüt Erol, Şanlıurfa’daki kamu kurum ve kuruluş görevlileri ile birlikte mesai arkadaşları katılmıştı.

Cenaze töreninde polis memurunun tabutuna sarılıp “Ağabeyimi götürmeyin” diyen kadının polisin yakını olmadığı ortaya çıkmıştı.

TABUTA SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kazada hayatını kaybeden polis memurunun cenaze töreninde akrabası olduğu söyleyen genç bir kadın, tabuta sarılarak gözyaşı dökmüştü. “Ağabeyimi götürmeyin” diyerek gözyaşı döken genç kadın, uzun süre tabutun başından ayrılmamış, polislerin yardımıyla tabutun başından uzaklaştırılmıştı. Sandalyeye oturtulan genç kadını sakinleştirmek için sağlık ekipleri de uzun süre mücadele etmişti.

ŞEHİT CENAZELERİNE AŞIRI DUYARLI BİR VATANDAŞ

O genç kızın şehit cenazelerine karşı aşırı duyarlı bir kişi olduğu ortaya çıktı.

Cenaze töreninde polisin tabutuna sarılıp ağlayan ve "Abimi götürmeyin” diyen Kevser Yılmaz adlı genç kızın Kilis'te yerel bir basın kuruluşunda çalıştığı ve şehit cenazelerine karşı aşırı duyarlı bir vatandaş olduğu ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden polis memuru Recep Yanmaz ile 2014 yılında tanıştığı ve kendisine çok yardımcı olduğu için "Abim” diyerek hitap ettiği öğrenilen genç kızın, cenaze töreninde dayanamayarak tabuta sarıldığı ifade edildi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler