HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinan Serter son hali ile görenleri şaşkına çevirdi

Sinan Serter'i görenler tanıyamadı. Bir dönem lüks yaşamı ile dikkatleri çeken, Özlem Yıldız'ın eski eşi armatör Sinan Serter, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda motorla gezeken görüntülendi.

Sinan Serter son hali ile görenleri şaşkına çevirdi

Sinan Serter son hali ile görenleri şaşkına çevirdi. Önceleri lüks yaşamı ile dikkat çeken armatör Sinan Serter bu sıralar zor günler geçiriyor. Üst üste yaşadığı şoklar sonrası bir türlü toparlanamayan Sinan Serter'i bugünlerde görenler tanıyamıyor. Geçtiğimiz günlerde motorsikletle Nişantaşı'nda gezerken görülen Serter'in şatafatlı günlerinden artık eser kalmadı.

SİNAN SERTER KİMDİR?

Türkiye'nin varlıklı ailelerinden birine mensup olan Sinan Serter, kendisi gibi armatör olan Mahmut Serter ve Şükran Serter'in oğludur. Bir dönem lüks yaşantısı ile adından söz ettiren Sinan Serter, eski manken ve sunucu Özlem Yıldız ile evlendi ancak bu evlilik uzun sürmedi. Bankalardan çektiği kredileri ödeyemeyen Serter'in durumu İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'ne taşındı. Serter'in borcunun 4 milyon doların üzerinde olduğu ifade ediliyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler