HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyah Beyaz Aşk 11. bölüm: Aslı, Ferhat'a gerçekleri anlatacak mı? Yeni bölümde Aslı ile Ferhat öpüşecek mi?

Bu akşam Siyah Beyaz Aşk dizisi 11. bölümü ile devam edecek. Pazartesi akşamlarının popüler dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümde izleyiciler Ferhat ile Aslı'nın ilişkisinin nasıl ilerleyeceğini merak ediyorlar. Ferhat, babası ile ilgili gerçeği öğrenecek mi? Namık'ın Aslı ile ilgili keşfettiği sır nedir? İşte Siyah Beyaz Aşk yeni bölümden detaylar ve 11. bölüm online izleme bağlantısı...

Pazartesi akşamları Çukur ile rekabet eden Siyah Beyaz Aşk dizisini izleyiciler beğeniyle takip ediyorlar. Bu akşam Siyah Beyaz Aşk 11. yeni bölümü ile devam edecek. Dizinin yeni bölümü şimdiye kadar ki en kritik gelişmeye sahne olacağa benziyor!

FERHAT GERÇEĞİ ÖĞRENECEK Mİ?

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanları ve tanıtımları gösteriyor ki Aslı, Ferhat'a babasıyla ilgili gerçeği açıklayacak. Ayrıca ikili arasında buna bağlı olarak yakınlaşmanın artacağı tahmin ediliyor. Seyirciler bu bölümde Ferhat ile Aslı'nın öpüşmesi beklentisinde.

ASLI TEHLİKEDE!

Ferhat ile Aslı arasındaki gelişmeler ve Aslı'nın gerçeği bilmesi Namık'ı harekete geçirecek. Namık, Aslı hakkında keşfettiği bi sırrı koz olarak kullanma niyetinde. Peki Namık'ın bulduğu sır nedir?

SİYAH BEYAZ AŞK 11. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aslı büyük bir ikilemde. Ferhat’a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı? Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı’yı mı seçecek?

Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak?

Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİ İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?

Bu akşam Siyah Beyaz Aşk 11. yeni bölümü internetten izleyecekseniz aşağıdaki bağlantı ile Kanal D'nin online canlı yayına erişebilir ve diziyi 20.00'de cep telefonu, bilgisayar, tablet vb. ile izleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk 11. bölümü izlemek için tıklayınız (Kanal D 20.00)

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Aslı, Ferhat’ın başının belada olduğunu öğrenir ve onun peşinden gider. Ferhat ise kim olduğunu bilmediği bir düşmanla karşı karşıyadır. Bebeğin Gülsüm ve Cüneyt’in olduğunu öğrenen Abidin, Safiye ile yüzleşir. Bütün oklarını Aslı’ya yönelten Namık, Aslı’yla karşı karşıya gelir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler