HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Siyah Beyaz Aşk son bölüm izle: 5. bölümde Aslı vuruldu mu? (Siyah Beyaz Aşk 6. bölüm fragmanı çıktı mı?)

Siyah Beyaz Aşk son bölüm kritik bir sahne ile başladı. Ferhat, kendiniz dizginleyemedi ve Aslı'yı öptü. Bu öpücük başta Aslı olmak üzere Ferhat'ı da allak bullak etti. Siyah Bayaz Aşk son bölüm final sahnesi de izleyicileri merak içinde bıraktı! Tabii şimdi bu final sahnesi sonrası 5. bölümü izleyenler merakla Siyah Beyaz Aşk 6. bölüm fragmanı çıktı mı çıkmadı diye araştırıyorlar...

Siyah Beyaz Aşk son bölüm izle: 5. bölümde Aslı vuruldu mu? (Siyah Beyaz Aşk 6. bölüm fragmanı çıktı mı?)

Aslı ile Ferhat'ın öyküsü kritik gelişmelerle Siyah Beyaz Aşk 5. bölümde devam etti. Siyah Beyaz Aşk son bölüm özellikle açılış ve kapanış sahneleri ile dikkat çekti. Başlangıçta Ferhat, Aslı'yı öpüp aralarındaki durumu iyice karmaşık bir hale getirirken finalde Ferhat, karanlıkta tetiği çekti. Peki namludan çıkan kurşun Aslı'yı mı buldu? Siyah Beyaz Aşk son bölümü kaçırdıysanız aşağıdaki bağlantıdan dizinin 5. bölümünün tamamını izleyebilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk son bölüm izle

EBRU MU YOKSA ASLI MI VURULDU?

Siyah Beyaz Aşk son bölümün final sahnesi izleyicileri üç seçenekle karşı karşıya bıraktı. Ebru, Ferhat'ın odasını araştırırken Ferhat elinde silahla odaya geldi ve ateş etti. Peki karanlıkta Ferhat kimi vurdu? Saklanmaya çalışan Ebru'yu mu yoksa dışarıda Ebru'yu uyarmaya çalışan Aslı'yı mı? Yoksa Ferhat kimseyi vurmadan sadece bir uyarı atışı mı yaptı?

SİYAH BEYAZ AŞK 6. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN ÇIKACAK?

Yeni bölümden de ipuçları bekleyen dizinin hayranları şimdi merakla Siyah Beyaz Aşk 6. bölüm fragmanını bekliyorlar. Peki fragman izleyicilerle ne zaman paylaşılacak. Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölüm fragmanının yarın çıkması bekleniyor. Fragman ile birlikte yeni bölümün analinizi Mynet'te bulabileceksiniz.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE OLANLARIN ÖZETİ

Aslı, Ferhat'ın kendisini öpmesiyle beklemediği bir darbe daha aldı ve onun başka bir yüzüyle daha tanışmış olduğunu düşündü. Oysa Ferhat, yıllardır içine hapsettiği duyguları Aslı'nın yanında bir anlığına da olsa kontrol edemediğini fark etti ki bu onu da oldukça sarstı.

Aslı daha Ferhat'la yaşadığı yakınlaşmanın şokunu atlatamadan, istemeden de olsa Gülsüm ve Yeter'in sırrına dahil olmak zorunda kaldı. Yeter ise bu soruna kökten bir çözüm bulmak için kolları sıyırdı.

Cem Siyah Beyaz Aşk son bölümde gizlice ailenin içine girmenin yollarını iyice zorladı ve bilmeden Aslı'yı da bu işe alet etti. Ferhat ise bir yandan kardeşi Yiğit'i Namık'tan korumak için elinden geleni yaparken bir yandan da Aslı'nın kendisinden gizli bir şeyler çevirdiğinden şüphelendi. Bu nedenle Siyah Beyaz Aşk son bölümde onu iyice göz hapsine aldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler