HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Lig puan durumu - 6. hafta maç sonuçları ve Lig TV maç özetleri

Süper Lig'de son puan durumu nasıl? Süper Lig 6. haftası dün akşam oynanan Antalyaspor - Osmanlıspor maçı ile tamamlandı. Haftanın en önemli maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek üstlere doğru çıktı. Galatasaray, Bursaspor deplasmanında galip çıkarak liderliğini sürdürdü ve arayı 3 puan daha açtı. Süper lig 6. hafta maç özetlerini haberimizden izleyebilirsiniz. İşte Süper Lig puan durumu ve toplu maç sonuçları.

Süper Lig puan durumu - 6. hafta maç sonuçları ve Lig TV maç özetleri

Süper lig 6. haftası dün akşam oynanan maç ile tamamlandı. 20.00'da başlayan ve Mete Kalkavan'ın yönettiği maçta Antalyaspor, Osmanlıspor'u 3-0 ile geçti. Süper Lig'in altıncı haftası önemli bir derbiye ve bir geriye dönüş mucizesinin yaşandığı maça ev sahipliği yaptı. Trabzonspor - Alanyaspor maçında ev sahibi takım 3-0 öne geçtiği halde konuk takım ardı ardına goller bularak maçı 4-3 kazanmayı başardı. Aytemiz Alanyaspor'da Vagner Love, hat-trick yaparak galibiyette büyük pay sahibi oldu. Süper Lig puan durumu ve maç sonuçları haberimizde.

Süper Lig'de bu haftanın en önemli maçı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi idi. Beşiktaş, Galatasaray ile aranın açılmaması için bu maçı kazanmak zorundaydı. Fakat Fenerbahçe için kazanmak tamam-devam maçı gibiydi. Seyirci desteğini arkasına alan sarı-lacivertliler, 2004'ten bu yana Kadıköy'de kaybetmedikleri rakiplerine bir kez daha kazanarak hem bu geleneğini sürdürdü hem de lige tekrar tutundu. Fenerbahçe, 11 puana yükselirken Beşiktaş 13 puanda kaldı. Başakşehir'in Gençlerbirliği'ne deplasmanda 1-0 yenilmesi ile Fenerbahçe'nin kazandığı bu üç puan daha önemli oldu ve 4. sıraya yerleşti.

Süper Lig'de dün oynanan maçların üçünde deplasman takımlarının yüzü güldü. Diğer maç yani Kasımpaşa ile Kayserispor maçı 1-1 sona erdi. Süper Lig'in yeni takımlarında Göztepe ile Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda karşılaştıkları rakiplerini puan cetvelinde yükselişlerini devam ettirdiler. Göztepe, 6. haftada 13 puanla Beşiktaş ile aynı puana sahip ve averajla 3. sırada iken Malatyaspor ise 7puanla 11. sırada yer alıyor. Dün oynanan son maçta Galatasaray, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü Bursaspor'u Feghouli ve Tolga Ciğerci'nin attığı goller ile 2-1 yenerek puanını 16'ya yükseltti. Ve en yakın rakibi ile 3 puan farka ulaştı. Süper Lig 6. haftasında oynanan maçların özetlerini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. İşte Süper Lig 6. hafta maçların toplu sonuçları ile son puan durumu...

Süper Lig 6. hafta maçları özetlerini izlemek için tıklayınız

SÜPER LİG 6. HAFTA TOPLU MAÇ SONUÇLARI

22 Eylül Cuma
20.00 Trabzonspor 3-4 Aytemiz Alanyaspor

23 Eylül Cumartesi:
14.00 Atiker Konyaspor 2-0 Teleset Mobilya Akhisarspor
16.30 Gençlerbirliği 1-0Medipol Başakşehir
19.30 Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş

24 Eylül Pazar:
14.00 Kardemir Karabükspor 2-4 Evkur Yeni Malatyaspor
14.00 Demir Grup Sivasspor 2-3 Göztepe
16.30 Kasımpaşa 1-1 Kayserispor
19.30 Bursaspor 1-2 Galatasaray

25 Eylül Pazartesi:
20.00 Antalyaspor 3-0 Osmanlıspor: Mete Kalkavan

SÜPER LİG PUAN DURUMU


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler