HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 27 Temmuz 2017'de devir devrine devam ediyor!

Süper Loto sonuçları açıklandı fakat yine kimse 6 rakamını bilemedi ve devir çıktı. Süper Loto'nun 27 Temmuz akşamı gerçekleştirilen 510. hafta çekilişleri, 3. devir ile 5 milyon TL'ye yakın ikramiye ile kapattı, bu ikramiye haftaya gerçekleştirilecek çekilişlere devretti. Haberimizden sadece Süper Loto sonuçları ile ilgili detayları öğrenmekle kalmayıp; kuponunuzdaki rakamlar ile Süper Loto çekiliş sonuçları ile ortaya çıkan rakamları karşılaştırabilirsiniz.

Süper Loto sonuçları 27 Temmuz 2017'de devir devrine devam ediyor!

Süper Loto sonuçları, an itibariyle MPİ'nin internet sitesi olan MPİ.gov.tr'de yayımlanıyor. Fenerbahçe maçı nedeniyle insanların biraz daha gecikmeli olarak takip ettiği haftanın Süper Loto sonuçları ile beraber Süper Loto'nun genel seyrine, yani devirli seyrine devam ettiğini söyleyebiliriz. Milli Piyango İdaresi'nin bu akşam için duyurduğu rakam, kişi başına düşen ikramiye tutarı ile 4.943.942,71 TL olarak duyurulmuştu.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 510. HAFTA ÇEKİLİŞLERİ ŞU ŞEKİLDEYDİ:

Haberimizden Süper Loto sonuçları ile beraber kamuoyuna duyurulan şanslı kupon numaralarını ve 8 bin TL'yi kazanan, yani 5 bilen rakamları da öğrenebilirsiniz. 6 bilen çıkmaması bir anlama gelmiyor 5 bilenlerin alacağı 8 bin TL'lik ikramiye de pek fena bir rakam değil.

6 bilenin çıkmadığı bu haftanın Süper Loto sonuçları, 3. devrini gerçekleştirdi ve haftaya 5 milyon TL'ye yakın bir rakam devretti. 5 bilen kişi sayısı 68, ikramiye tutarı 8 bin TL. 4 bilen kişi sayısı 4, 569, ikramiye tutarı 132 TL. 3 bilen kişi sayısı 83 rakamına çıktı ve ikramiye tutarları 12,55 TL!

Haftanın kazanan numaraları: 02 03 07 08 19 27

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler