HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 27 Temmuz'da da devretti: İşte lotoyu getirmeyen sayılar

Süper Loto sonuçları saat 21.15'teki çekiliş sonrasında resmen duyuruldu. Çekiliş sonuçlarını duyuran Milli Piyango İdaresi, noter huzurunda ilk olarak şanslı rakamları belirledi ardından da Süper Loto sonuçları duyuruldu. Bu haftanın çekilişlerinden de 6 bilen çıkmadı ve Süper Loto sonuçları bu haftada da devretti. Bakalım Süper Loto sonuçları 27 Temmuz akşamına neler sağlamış?

Süper Loto sonuçları 27 Temmuz'da da devretti: İşte lotoyu getirmeyen sayılar

An itibariyle Süper Loto sonuçları açıklandı, Milli Piyango İdaresi'nce duyuruldu. Süper Loto'da daha önce devirlerle ikramiye rekor seviyelere ulaşmış ve en sonunda 37 milyon TL Ankara'da bir vatandaşa çıkmıştı. Süper Loto şimdi de bir devir devrine girdi ve 3. devrini duyurdu. Sonuçlara bakacak olursak, eğer 6 bilenlerin arasında değilseniz, 5 bilerek 8 bin TL'lik ikramiyeyi de kazanmış olma ihtimaliniz var. Dolayısıyla bu akşamın Süper Loto sonuçları 5 bilene yaradı diyebiliriz.

SÜPER LOTO SONUÇLARI HAFTAYA 5 MİLYON TL'YE YAKIN BİR MİKTAR DEVREDİYOR

  1. hafta Süper Loto sonuçları, 3. devrini gerçekleştirdi ve 5 milyon TL'ye yakın bir para tutarı haftaya kalmış oldu. Yaklaşık 7-8 milyon TL'lik büyük ikramiye duyurulması bekleniyor. Milli Piyango İdaresi'nin duyurduğu sıralı tam liste ise akşam saatlerinde, saat 21.46 civarında duyuruldu ve sonuçlar tüm detayıyla belli oldu.
    İşte Süper Loto sonuçları ile ortaya çıkan, 6 bilen çıkarmayan rakamlar...

6 bilen kişi sayısı çıkmadı, 4.943.942,71 TL devretti. 5 bilen 68 kişi oldu, ikramiye 8 bin TL. 4 bilen sayısı 4.569'a kadar çıktı lakin ikramiye tutarı 132 TL oldu ve son olarak 3 bilen kişi sayısı 83'e fırladı, 12 TL ikramiye kazandılar.

Milli Piyango İdaresi, Süper Loto devirleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı: SÜPER LOTO : 14 Haziran 2007 Tarihli YKK

Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde, bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Süper Loto oyununda devir sınırlaması bulunmamaktadır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler