HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Temizlikte buharın gücünü keşfetmeye hazır mısınız?

Ev, araba, bahçe veya profesyonel temizlik; temizliğin niteliği ne olursa olsun, temizlikten her zaman en iyi ve en uzun süreli sonucu almayı bekleriz. Peki hangi yöntemlerle?

Temizlikte buharın gücünü keşfetmeye hazır mısınız?

Temizlik yaparken kullandığımız, çoğunlukla geleneksel yöntemler bazı problemleri de beraberinde getirebilmekte. Örneğin kimyasal temizleyicilerin kısa vadede etkili olması, fakat uzun vadede ciddi sağlık problemleri yaşatabilmesi gibi...

Buharlı temizlik nedir?

Geleneksel temizlik yöntemlerinden daha etkili ve daha hijyenik bir yöntem olan buhar, bakterileri %99.99’a kadar öldürür. Üstelik kısa sürede etkili sonuçlar ortaya çıkarmakta. İleri seviyede hijyen sağlayan buharlı temizlik, yüksek sıcaklıkta, buharla pratik ve hızlı bir temizlik deneyimi sunar. Kimyasal deterjanlar ve temizlik ürünlerine ihtiyaç duymadan, sadece buharın gücüyle yapılan temizlik, sizi kimyasalların zararlı etkilerinden korur. Buharın gücüyle temizlik, çevre dostu bir temizlik yöntemi olmasının yanı sıra deterjan gibi kimyasallara harcadığınız paradan da tasarruf etmenizi sağlar.

Toz, tüy ve mikro kirlerle mücadelede en etkili yöntem!

Toz, tüy veya ölü organizma gibi, gözle görülmesi çok zor olan kirler, buharlı temizlik yöntemiyle kısa sürede ortadan kaldırılabilir. Buharın temizleyici ve basınç gücü bu tür kirleri kolayca temizleyerek derinlemesine hijyen sağlar. Bundan dolayı da buharlı temizlik, en etkili, en hijyenik temizlik yöntemi olarak bilinir.

En zorlu yerlerde en zorlu kirlerde bile mükemmel çözüm

Temizlik yaparken en çok zorlanılan yerler banyo, tuvalet, mutfak gibi ıslak zeminler, derz araları, kalorifer petekleri gibi ulaşılması zor yerler ya da yoğun kirli yerlerdir. Bu tür yerleri temizlerken çok fazla vakit harcarız. Harcanan vakte rağmen, çoğunlukla istenen sonuç elde edilmeyebilir. Buharlı temizlik yönteminde bu gibi bir problem yaşama olasılığı yok; çünkü buharın ve basıncın giremeyeceği yer yoktur.

Buharlı temizlik makineleri artık daha ulaşılabilir

Özetle, teknolojinin herkes için ulaşılabilir olmaya başlamasıyla birlikte, birçok teknolojik ürün gibi, buharlı temizlik makineleri de evlerden işyerlerine kadar, her alanda kullanılabilir olmaya başladı. Geleneksel yöntemlere oranla daha etkili sonuçlar üreten buharı gelecekte çok daha sık duyabiliriz.

Kärcher ile buharın gücünü keşfedin!

Buharın geniş uygulama alanlarındaki inanılmaz etkisini görmek artık daha kolay. Kärcher'le evinizde nasıl fark yaratabileceğinizi keşfedin.

Detaylar için tıklayın.

.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler