HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

THY uçağına havada yıldırım çarptı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Milano seferini yapan olan uçağına İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan havalandıktan bir süre sonra yıldırım isabet etti.

THY uçağına havada yıldırım çarptı

Havalimanı'na geri dönen uçak bakıma alınırken yolculara ise yeni uçak tahsis edildi. Dün Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Milano seferini yapacağı TK-1877 sefer sayılı TC-JLT kuyruk tescilli "ADİLCEVAZ" adlı Airbus 319 tipi uçağı 115 yolcusunu alarak İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 21.00'da havalandı. Uçağın havalanmasından bir süre sonra uçağayıldırım isabet etti.

Durumu fark eden uçağın kaptan pilotu İstanbul Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi ile irtibata geçerek teknik arıza bildirerek teknik arıza meydana geldiğini bildirdi. Uçak daha sonra Atatürk Havalimanı’na geri döndü.Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Milano seferini yapan uçağı teknik hangara çekilerek bakıma alınırken uçağın ise değiştirilmesine karar verildi.

Daha sonra yolculara TC-JLU kuyruk tescilli "SULTANAHMET" adlı Airbus 319 tipi uçak tahsis edildi. Yolcular Milano'ya iki saatlik gecikme ile saat 23.00'da havalanabildi. (İHA)

Tüm haberler

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler