HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TV 8.5 frekans bilgileri belli oldu! TV 8.5 frekans ayarı nasıl yapılıyor?

TV 8.5 frekans bilgileri araştırılıyor. Türkiye'nin yeni spor kanalı olan ve pek çok organizasyonun yayın hakkını elinde bulunduran TV 8.5 frekans ayarı nasıl yapılıyor. İşte TV 8.5 frekans bilgileri!

TV 8.5 frekans bilgileri belli oldu! TV 8.5 frekans ayarı nasıl yapılıyor?

TV 8.5 frekans bilgileri merak ediliyor. 6 Ekim'de TV 8'de canlı yayınlanan Türkiye - Ukrayna maçı sırasında Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı TV 8.5 frekans duyurusu maçın spikeri Melih Gümüşbıçak tarafından yapıldı. TV 8'i satın almasının ardından bir eğlence kanalına dönüştüren ve Yetenek Sizsizniz Türkiye'den, O Ses Türkiye'ye, Rising Star'dan Survivor'a, Göz6'dan 3 Adam'a kadar çok sayıda eğlence ve yarışma programını bünyesine katan Acun Ilıcalı, bu kez bir spor kanalı için düğmeye bastı. Bir dönem kendi de spor muhabiri olan Acun Ilıcalı, yeni kanalı TV 8.5 ile sporseverlere önemli spor organizasyonlarını izleme fırsatı sunacak. Peki TV 8.5 frekans ayarı nasıl yapılır? İşte merak edilen TV 8.5 frekansı ve detayları...

6 EKİM'DE DUYURULDU, 7 EKİM'DE YAYINA BAŞLADI

Acun Ilıcalı'nın geçmişinde spor muhabirliği yaptığı herkes tarafından biliniyor. Öte yandan iş bir yana, Ilıcalı'nın spora olan merakı da malum. Ünlü televizyoncu Acun Firarda programı ile ün yaparken, ardından hangi programa el atıysa başarılı oldu. Giderek artan başarısının ardından son olarak TV 8'i satın alan Acun Ilıcalı, burada yarışma ve eğlence kanalı konseptini son derece başarılı bir şekilde uyguladı. Ilıcalı şimdi yeni bir televizyon kanalı projesini daha faaliyete geçiriyor. Yarışma ve eğlence konseptli TV 8'in ardından, bu kez 7/24 spor yayını yapacak TV 8.5 yayına başlayacak. 6 Ekim'de Konya'da Torku Arena'da oynanan Türkiye - Ukrayna maçı esnasında maçın spikeri Melih Gümüşbıçak, TV 8.5 frekans bilgilerini izleyicilerle paylaştı. Kanal 7 Ekim 2016 Cuma itibariyle yayın hayatına başladı.

MİLLİ MAÇLAR VE NBA TV 8.5'TA

TV 8.5 frekans ayarının yanı sıra bu kanalda hangi programların olacağı merak konusu. Dediğimiz gibi 7/24 spor yayını yapacak bu kanal sporseverleri ekrana kitleyecek. Öncelikle 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Futbol Takımımızın maçları artık TV 8.5'te yayınlanacak. Öte yandan Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) maçlarının yayın haklarını da tekrar alan Acun Ilıcalı, bu nefes kesen müsabakaları da TV 8.5'ta izleyicilerle buluşturacak. İlerleyen günlerde Ilıcalı'nın yeni kanalına yeni programlar eklenecek ve spor izleyicileri için dikkat çekici bir kanal olacak.

TV 8.5 FREKANS BİLGİLERİ

TV 8.5 şifresiz ve ücretsiz bir şekilde 7/24 spor yayını yapacak. TV 8.5 frekansına gelince; TV 8 Buçuk, Türksat uydusundan 12346 Yatay/H 9600 frekansından şu anda izlenebiliyor. Kanal Türksat'ta Shop 90 kanalının yerine geçti. Bu kanal ile ilgili çalışmalar şu anda devam ederken, kanalın ilerleyen dönemde TV 8.5, Digitürk, D-Smart, Turkcell TV+, Tivibu, Uydunet gibi platformlarda da yayın yapması bekleniyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler