HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Van ve Hakkari'den acı haber: 4 asker ve 1 korucu şehit

Van Tendürek'teki operasyonda 2 asker ve 1 korucu şehit oldu. Operasyonda 9 PKK'lı terörist de etkisiz hale getirildi. Bir acı haber de Hakkari'den geldi. Hakkari Şemdinli'de çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu. TSK açıklamasında ayrıca, Kuzey Irak'a yönelik hava harekatı düzenlendiği ve PKK'lı 3 teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisine yer verildi.

TSK'dan yapılan açıklamada, "Van Çaldıran, Gülizar mahallesi kırsalında bölücü terör örgütü mensupları tarafından karayolunun kesilerek üç TIR'ın yakılması olayını müteakip bölgede arama-tarama faaliyetleri icra eden güvenlik unsurlarımız ile bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristler arasında çatışma meydana gelmiştir. Söz konusu çatışmada 3 kahraman silah arkadaşımız ve 1 kahraman güvenlik korucumuz şehit olmuş ve dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiştir. Bölgede operasyon devam etmektedir" bilgisi yer aldı.

BİR KÖTÜ HABER DE HAKKARİ'DEN

Bu arada, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi 34’üncü Hudut Tugay Komutanlığı unsurlarınca icra edilen operasyon esnasında teröristler ile çıkan çatışmada da bir asker şehit oldu. İki bölgede de devam eden operasyonlarda 9 terörist öldürüldü.


En Çok Aranan Haberler